Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

З Днем селища Новопсков вітали полтавська зірка та новопсковські зірочки

Дата: 08.10.2017 13:27
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

7 жовтня на площі біля Новопсковського районного центру культури та дозвілля зібралися жителі і гості селища аби по-сімейному відсвяткувати День народження Новопскова. З нагоди 379-річчя селища Заслужена артистка України Олена Білоконь разом зі своєю творчою командою подарувала святковий концерт.

Фото без описуГолова Новопсковської об’єднаної територіальної громади Вадим Гаєв привітав всіх зі святом та побажав всім мешканцям Новопскова та всім жителям громади миру, злагоди та процвітання.

Користуючись нагодою, голова розповів, хто «винен» в тих позитивних змінах в громаді за останні два роки: «Насамперед це кожен мешканець громади, кожен підприємець, кожен господар на землі, що сплачує  податки до місцевого бюджету. Саме ви наповнюєте бюджет громади! Дякую всім вам! А вже команда Новопсковської селищної ради разом з депутатами та громадськими активістами впроваджують ті якісні перетворення в кожному населеному пункті нашої громади, які вже є очевидними і безповоротними. Все це стає можливим завдяки реформі децентралізації, що активно впроваджується  в нашій країні» - наголосив Вадим Вікторович.

Фото без описуРозпочали святковий концерт новопсковські зірочки - Орина Радченко та фольклорний гурт «Оксамит». Нещодавно вони засяяли на пісенному небосхилі України ставши переможцями на XV Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута - 2017». Додому вони з гордістю привезли два перших місця в номінаціях український автентичний фольклор і поп-музика.

Селищний голова від імені всієї Новопсковської громади привітав пам’ятними подарунками кожного учасника гурту «Оксамит», солістку Орину Радченко та  керівника гурту Наталію Шморгун. Побажав подальших успіхів молодому колективу і наснаги керівникові!

Продовжили виступом народного хору «Слобожани» Новопсковського селищного будинку культури на чолі з Володимиром Андрущенком, заслуженим працівником культури України.

Фото без описуНовопсковська земля здавна славилася своєю гостинністю. Ось і цього вечора, тепло і привітно зустріли в громаді гостей із Полтави. Заслужена артистка України, солістка Полтавської обласної філармонії Олена Білоконь з творчим колективом завітала до Новопсковської громади аби привітати Новопсков з 379 річчям.

Прихильники  називають Олену берегинею української пісні, послідовницею національних музичних традицій. Співачка звернулася до присутніх зі словами вдячності за любов до української пісні,  низько уклонившись,  подякувала за мир.

Впродовж двох годин зі сцени просто неба лунали патріотичні та жартівливі пісні, балади про кохання. Під час виступу запальними танцями співачку підтримував шоу-балет «Флеш». Концертна програма вразила всіх майстерністю виконавців і тим, як зуміли вони поєднати автентичну культуру та яскраву сучасність. Гучні аплодисменти глядачів не вщухали впродовж всього вечора.

Фото без описуГарний настрій отриманий від чудової української пісні кожен забрав з собою до своєї домівки. Нехай та душевна атмосфера, яка панувала цього теплого осіннього вечора, ще довго пануватиме в кожній новопсковській родині. Вкотре доведено: вміють в Новопсковській громаді працювати та вміють гарно відпочивати!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь