Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відбувся діалог з громадськістю

Дата: 24.10.2016 13:36
Кількість переглядів: 868

Фото без опису   19 жовтня голова Новопсковської ОТГ Вадим Гаєв зустрівся з найактивнішими представниками громадських організацій Новопсковщини.

   Відкриваючи захід Вадим Вікторович наголосив на необхідності налагодження взаємовідносин між громадськими осередками, адже попри деяку риторику  серед людей про роз’єднання, наша ціль – винести за рамки все, що роз’єднує, залишити все, що  об’єднує, будемо знаходити шляхи взаємодії. Адже якісне життя залежить від добрих стосунків між людьми. Неможливо тими силами, що є, охопити все, тому допомога громадських організацій вкрай необхідна. Ті програми, які працюють в Україні давайте залучати  їх активніше.

Вході зустрічі громадські організації «Моя Новопсковщина», «Осинівська»,  «Центр відродження громади», «Заайдарівська мрія», «Центр підтримки громади» та «Всеукраїнський центр громадських ініціатив» презентували свою діяльність і висловили бажання спільно працювати на благо своєї малої Батьківщини.

Зважаючи на те, що на Луганщині вже розпочата підготовка обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства та плану заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 - 2020 роки учасники заходу обговорили питання активізації громади, спільно було визначено основні пріоритети в напрямку  сприяння розвитку громадянського суспільства на Новопсковщині.

Крім того, селищний голова акцентував увагу присутніх на тому, що Стратегія розвитку Новопсковської об’єднаної громади до 2025 року передбачає безпосередню участь громадськості в управлінських процесах. Залучити всіх мешканців майже неможливо. Ця задача непосильна в Україні, коли у людей купа своїх проблем і зневіра. Але важливо почати процеси в громаді, які б давали можливість людям долучатися до різноманітних акцій, до управління бюджетом, до вирішення справ на своєму мікрорайоні, у дворі.

Наприкінці зустрічі було сформовано ініціативну робочу групу, яка вивчатиме можливості та умови залучення коштів програм як обласних, так і загальнодержавних.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь