Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В усіх дитсадках Новопсковської громади нові інтерактивні дошки

Дата: 19.01.2018 13:49
Кількість переглядів: 1055

Наприкінці 2017 року за кошти субвенції з державного бюджету в усі дитячі садочки Новопсковської громади придбано інтерактивні дошки для навчання дітей та їх розвитку, мільтимедійні системи для роботи з батьками і педпрацівниками.

Використання інтерактивної дошки на заняттях є однією з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства.

Дошкільнята та викладачі вже досить майстерно оволоділи навичками роботи з інтерактивною дошкою та зі щирим захопленням працюють з цим «чудом техніки».

Така дошка дозволяє вихователю збільшити сприйняття матеріалу за рахунок збільшення кількості ілюстративного матеріалу на занятті. Діти сприймають інформацію швидше, беруть участь у групових дискусіях, роблячи обговорення ще більш цікавими. Вони дозволяють їм виконувати спільну роботу, вирішувати загальне завдання, проводити перевірку знань відразу у всій навчальній групі, організувати грамотний зворотний зв'язок.

Також за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в садочки придбали довгострокове обладнання для харчоблоку (холодильник, тістомісильні машини, морозильні камери, овочерізки) та для пральні (гладильні преси для білизни), огорожу для спортивного майданчика в ДНЗ «Дзвіночок».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь