Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Рубрика Новопсковська громада в обличчях. Юлія Сергієнко

Дата: 26.02.2018 14:02
Кількість переглядів: 755

Фото без опису«Добрий день, я Юлія!» - щиро та відкрито лунало від нашої учасниці духовно-просвітницького туру у Бузькій громаді в рамках телепроекту на 1+1 «Громада на мільйон».

Юлія Сергієнко представляла Новопсковську ОТГ. Вона без довгих роздумів погодилася прийняти участь у відборі для зйомок за анонсованою темою "Людина, яка вірить у вищі сили". Швидко записала коротеньке презентаційне відео та відправила на кастинг. Претендентів було чимало. Вибір був на користь Юлії.

Юлія дійсно цікава людина. В неї дуже багато захоплень та хобі. За покликом своєї професії рятує людей - працює медсестрою у лікарні. Професійно та з добрим серцем лікує людей, пацієнти  вдячні їй за не болючі уколи.

Фото без описуЩе вона гарна господиня, надзвичайною випічкою пригощає своїх подруг та гостей. Виховала разом з чоловіком Сергієм двох чудових синів. Обоє здобувають вищу освіту у Харкові. Теплі родинні стосунки у Юлії з старшою сестрою Вікторією, з братом та матусею. Добросусідські відносини з жителями вулиці Ватутіна у Новопскові, на якій мешкає близько 20 років.

Добра хватає на всіх. Вона генерує його в собі через спілкування з природою, вищими силами та захоплення. Майстриня з виготовлення дитячих іграшок та жіночих суконь. Любить українську пісню та читати,  відвідувати паломницькі місця та мандрувати Україною. А ще на протязі останнього року займається йогою у гуртку під керівництвом Василя Верховодова.

Тому саме їй, тільки одній учасниці, було зрозуміло та цікаво  в турі на березі Буга медитувати за практикою Вадима Комарницького - молодого вчителя фізики, астрономії з селища Бузьке.

Фото без опису«Надзвичайно гарні враження залишилися від поїздки. Емоцій було отримано на окремий епізод, але багато залишилося за кадром» - розповідає Юлія. "Перш за все хочу подякувати Новопсковській громаді за нагоду відвідати Бузьку ОТГ, за підтримку та віру в мене. Завдяки цій подорожі в мене з’явилися нові друзі - Вадим  Комарницький та Людмила Шевчук. Всі люди сподобалися, привітні, чуйні. Побувала, як у своїх далеких родичів на відпочинку. Дякую за емоції, відчуття, бажаю успіхів та процвітання Бузькій та Новопсковській ОТГ!"

Матеріал підготувала Наталія Верховод - активний помічник ініціативних груп, задіяних в зйомках проекту "Громада на мільйон"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь