Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо сім’ї  з особливими дітками долучитися до проекту

Дата: 26.02.2018 14:06
Кількість переглядів: 753

Фото без описуГрупа самодопомоги «Джерело» та члени ГО «Моя Новопсковщина  розпочала реалізацію проекту  "Вірити, любити, співчувати - жити!" за фінансовою підтримкою Українського жіночого фонду в рамках реалізації спільного проекту ПРООН - UN Women Ukraine "Відновлення управління та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні" та Координаційною радою з гендерних питань при Новопсковській селищній раді.

Проект спрямований на створення платформи, де сім’ї з дітьми з інвалідністю зможуть отримати соціально-психологічну підтримку для адаптації в суспільстві.

24 лютого 2018 року проведено перше терапевтичне заняття з навчання комунікативним навичкам для мам з дітьми з інвалідністю під назвою «Життя в кайф. Самореалізація. Сила думки». Тренінг полягав у відпрацюванні методів подолання стресових ситуацій, відпрацюванні методик медитації та пошуку власних життєвих  ресурсів та орієнтирів, а для  дітлахів проведено розважально-розвиваючу програму «Знайомство». Проходило все в дуже теплій атмосфері, діти та батьки  швидко долучилися та приймали активну часть. В кінці заходу   всіх чекав  солодкій стіл.

Запрошуємо сім’ї  з особливими дітками на заплановані заходи, які проходитимуть кожної суботи о 9-00 в КЗ "СБК смт Новопсков" протягом березеня. За більш детальною інформацією можна звертатися до керівника проекту Альони Атабаєвої за тел.0669166808.

Матеріал використано з сайту https://slb.org.ua/?p=9307


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь