Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо сім’ї  з особливими дітками долучитися до проекту

Дата: 26.02.2018 14:06
Кількість переглядів: 734

Фото без описуГрупа самодопомоги «Джерело» та члени ГО «Моя Новопсковщина  розпочала реалізацію проекту  "Вірити, любити, співчувати - жити!" за фінансовою підтримкою Українського жіночого фонду в рамках реалізації спільного проекту ПРООН - UN Women Ukraine "Відновлення управління та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні" та Координаційною радою з гендерних питань при Новопсковській селищній раді.

Проект спрямований на створення платформи, де сім’ї з дітьми з інвалідністю зможуть отримати соціально-психологічну підтримку для адаптації в суспільстві.

24 лютого 2018 року проведено перше терапевтичне заняття з навчання комунікативним навичкам для мам з дітьми з інвалідністю під назвою «Життя в кайф. Самореалізація. Сила думки». Тренінг полягав у відпрацюванні методів подолання стресових ситуацій, відпрацюванні методик медитації та пошуку власних життєвих  ресурсів та орієнтирів, а для  дітлахів проведено розважально-розвиваючу програму «Знайомство». Проходило все в дуже теплій атмосфері, діти та батьки  швидко долучилися та приймали активну часть. В кінці заходу   всіх чекав  солодкій стіл.

Запрошуємо сім’ї  з особливими дітками на заплановані заходи, які проходитимуть кожної суботи о 9-00 в КЗ "СБК смт Новопсков" протягом березеня. За більш детальною інформацією можна звертатися до керівника проекту Альони Атабаєвої за тел.0669166808.

Матеріал використано з сайту https://slb.org.ua/?p=9307


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь