Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Ювілейний творчій вечір Володимира Андрущенка " Грай, мій баян ! "

Дата: 06.06.2017 14:16
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

2 червня 2017 року в "Селищному Будинку культури смт. Новопсков" відбувся ювілейний творчій вечір Володимира Андрущенка "Грай мій баян" з нагоди 50-річчя творчої діяльності та 65-річчя від дня народження.. 
           Маестро виконував популярні мелодії із кінофільмів, класичні твори, обробки народних пісень. З великою цікавістю глядачі спостерігали цікаве шоу-дійство, зміну баянів від учбового, шкільного баяну Володимира Павловича до самого сучасного цифрового фірми "Роланд", який придбала Новопсковська селищна рада для народного хорового колективу "Слобожани". 
          З нагоди ювілею Володимир Павлович отримав "Подяку" від Луганської обласної державної адміністрації, вітальні пам'ятні адреси від Новопсковської районної державної адміністрації, Новопсковської селищної ради, вітання від колективу заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України "Дарничанка"(м.Київ), та численні вітання від друзів по Сєвєродонецькому музичному училищу, колег та батьків учнів. 
          Багато гостей та друзів, які приїхали звідусіль, зазначали прекрасну душевну, теплу атмосферу заходу. Особливо зворушливим були привітання від перших викладачів музичної школи Гарбарука Леоніда Мироновича та першого викладача Сєвєродонецького музичного училища Бобиря Володимира Федоровича, які приїхали на цей вічір і поділилися своїми спогадами про дитячі та юнацькі сторінки музичного життя Володимира Андрущенка. Колеги, директор Будинку культури і зразкова хореографічна студія "Едельвейс" під керівництвом Ганни Андріївни Доканьової презентували свої творчі подарунки та вітання Володимиру Павловичу. Урочистим і завершальним блоком програми було вітання від улюбленно та відродженного колективу народного хору "Слобожани", яким Володимир Павлович керує уже майже 5 років.
          Тричасовий вечір пролетів на одному подиху, по закінченню відвідувачі та гості вітали учасників та ювіляра стоячи і виражали велику подяку і захват від цього чудового концерту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь