Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

13 квітня відбудеться чергова двадцять третя сесія селищної ради

Дата: 07.04.2017 15:27
Кількість переглядів: 808

Фото без описуВідповідно розпорядження селищного голови № 33-о від 03 квітня 2017  року "Про скликання двадцять третьої сесії Новопсковської  селищної ради сьомого скликання" прийнято рішення скликати 13 квітня 2017 року чергову двадцять третю сесію селищної ради сьомого скликання. Пленарне засідання заплановано  розпочати о 14-й годині в адміністративній будівлі селищної ради за адресою с. Осинове, вул. Слобожанська, 3а.

На розгляд двадцять другої сесії селищної ради сьомого скликання винесено наступні питання:

1. Про погодження рішень виконавчого комітету Новопсковської селищної ради;

2. «Про затвердження кошторисної документації по капітальному ремонту об’єктів благоустрою: Улаштування тротуарів»;

3. «Про затвердження Програми організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру на території Новопсковської селищної  територіальної громади на 2017 рік»;

4. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади;

5. Про затвердження заступника селищного голови Новопсковської селищної ради;

6. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік;

7. Про затвердження положення про відділ фінансово-господарського забезпечення Новопсковської селищної ради;

8. Про затвердження положення про бюджетний відділ Новопсковської селищної ради;

9. Про делегування повноважень;

10. Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік;

11. Про внесення змін до Положення про старосту села (сіл) Новопсковської селищної територіальної громади;

12. Про затвердження Порядку закріплення об’єктів благоустрою для утримання їх в належному стані на території Новопсковської селищної територіальної громади;

13. Про внесення змін до рішення №1/28 від 24.12.2015 р. «Про утворення постійно діючих комісій виконавчого комітету Новопсковської селищної ради 7-го скликання»;

14. Про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення розміру кошторисної заробітної платні при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних котів, коштів державних і комунальних підприємств, надані під державні гарантії на 201__ рік».

Земельні питання

НОВОПСКОВ

1. Про надання дозволу гр. Солонині Миколі Олексійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, 125.

 

2. Про надання дозволу гр. Вєрєтєнніковій Ользі Сергіївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, 189.

 

3. Про надання дозволу гр. Шеламовій Ірині Анатоліївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 246.

 

4. Про надання дозволу гр. Шеламовій Ірині Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в оренду за адресою:  смт. Новопсков вул. Зарічна, б/н.

 

5. Про надання дозволу гр. Чернухі Олені Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража у власність за адресою:  смт. Новопсков вул. Українська № 89 «А» гараж № 1.

 

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мінакову Миколі Вікторовичу та гр. Мінакову Олегу Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: смт. Новопсков вул. Озерна, 57.

 

7. Про передачу у власність гр. Сиволап Володимиру Геннадійовичу та гр. Сиволап Ангеліні Михайлівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул.  Озерна,

 

8.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юрченко Анатолію Кузьмичу та гр. Юрченко Тетяні  Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, 171.

 

9.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Котову Анатолію Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 193.

 

10. Про передачу у власність гр. Швернік Марині Олександрівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 193.

 

11. Про внесення змін до договору оренди від 22.09.2015 року Новопсковському міжрайонному управлінню по експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз» на земельну ділянку за адресою: смт. Новопсков вул. Новорозсошанська, 43 а.

 

12. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки гр. Ільїнову Олексію Вікторовичу для будівництва і обслуговування будівель торгівлі за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, 118 «М».

 

Осинове, Ікове, Макатетине, Тев`яшеве, Хворостяне :

 

1. Про припинення права користування  земельною ділянкою гр. Чмихової Катерини Петрівни за адресою: с. Осинове, пров. Озерний, буд. 14

 

2. Про надання дозволу гр. Мордовцеву Василю Петровичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Ікове, вул. Миру, буд. 50

 

3. Про надання дозволу гр. Аліферову Анатолію Віталійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою:  с. Осинове, вул. Зелена, буд. 8

 

4. Про надання дозволу гр. Крупі Олексію  Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в оренду за адресою: с. Макартетине, вул. Молодіжна, буд. 19 «В»

 

5. Про надання дозволу гр. Андрущенку Петру Опанасовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби в оренду за адресою: с. Хворостяне, вул. Хворостяна

 

6. Про надання дозволу гр. Хорошевському Дмитру Олексійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове (по дорозі на Ікове)

 

7. Про надання дозволу гр. Хорошевській  Ользі Олексіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове (по дорозі на Криничний)

 

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мордовцеву Володимиру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: с. Осинове, вул.. Слобожанська, буд.67

 

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Федоренко Марії Опанасівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

 

10.  Про передачу у власність земельної  ділянки гр. Федоренко Олені Стефанівні за адресою с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 78

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь