Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Чоловічий тур "Незламні". Секрети підготовки та наслідки.

Дата: 25.02.2018 15:28
Кількість переглядів: 758

Фото без опису«Громадам-учасницям необхідно розробити тур вихідного дня, який зможе привабити туристів до їхнього регіону»  - таким було чергове завдання від інвесторів в рамках телевізійного проекту на 1+1 «Громада на мільйон».

При обговоренні цього завдання голова Новопсковської громади Вадим Гаєв запропонував громаді «познайомити людей з нашим корінням, поставити акцент на тому, що ми - регіон мужніх, інтелігентних та сильних людей, що у нас багато інтересів, створити образ чоловічого дозвілля та сили духу». Ініціативна група підтримала пропозицію голови. Разом продумали всю атмосферу туру і чіткий план, що за чим чекає гостей в цьому турі.

Чому саме екстрим тур «Незламні»?

Фото без описуПо-перше, дістатися до Новопсковської громади з будь-якого куточка України не так вже й просто: найближча залізнична станція  знаходиться за 100 км в місті Сватове, а дороги ну, дуже «екстремальні». Не зручно потягом до Сватове? Тоді до Харкова і на вас чекає «незабутня подорож» протяжністю 300 км!

По-друге, в громаді переконані, що окрім їжі для шлунка, вкрай необхідна активна "підзарядка" для духу. Для цього все в громаді є. Це і бажання змістовно проводити свій вільний час з друзями, цілими родинами. І гостинність. І ініціативні та активні молоді підприємці, які бачать в цьому майбутнє туристичного розвитку.

Ці хлопці показали власним прикладом - об’єднавшись можливо все! Сергій Шликов, Микола Коновалов, Андрій Кравченко за добу втілили свій план в життя! Допомагали їм їх дружини та друзі!

Фото без описуНовопсковський підприємець Сергій Шликов: «Маємо величезний туристичний потенціал на Новопсковщині, жаль, що не вистачило часу його розкрити. Сьогодні дивувалися, як одна з громад не знала чим заповнити день для туристів. У нас стало проблемою скоротити програму. Бо мали насичену програму на два дні активного  відпочинку. Це і сплав на човнах річкою Айдар, риболовля, випробування на влучність гостей у лісовому тирі, пригодницькі квести».

Сьогодні емоції переповнювали всіх глядачів, адже хлопці змогли показати справжню красу новопсковського краю з її водоспадами, горами та людьми! Вдалося все!

Гості з інших регіонів були вражені пережитим: «Бєзуміє сумасшедшеє»  або «Ніколи б не міг подумати, що Східна Україна така!».  Це була непідробна щирість гостей громади!

Фото без описуЩиро дякуємо за це організаторам! Коли бачиш таку дружбу, бажання втілювати проекти в громаді - стає на душі тепло й радісно! Адже наша земля - земля щедра на гарних людей: талановитих, щирих, працьовитих! 

Доречно зауважити, що Новопсковська громада планує розвивати туризм не лише в рамках шоу. В Стратегії розвитку ОТГ до 2025 року прописали, як саме це будуть робити, які проекти втілюватимуть в життя. Це і відновлення мототреку по крейдяним хребтам, і створення агросадиб зеленого туризму, і проведення музичних фестивалів.

Дуже важливою при реалізації запланованого є активність підприємців і населення. А вона вже є! Жителі Новопсковської громади вже відчули свою причетність, побачили нове ставлення, нові підходи до життя громади. А це дорого вартує!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь