Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

На сесії депутати прийняли звернення до Служби автомобільних доріг у Луганській області

Дата: 29.07.2016 15:50
Кількість переглядів: 872

         

 

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Новопсковської селищної ради

до Служби автомобільних доріг у Луганській області

 

Ми, депутати Новопсковської селищної ради сьомого скликання, стурбовані ситуацією, що склалася на автомобільних дорогах: Т 13-02 КПП «Танюшівка-Старобільськ-Артемівськ» (дільниця дороги по вул. Українська смт Новопсков), Т 13-07 «Сватове-Новопсков-Мілове» (дільниця дороги вулиця Магістральна смт Новопсков та дільниця дороги через село Осинове до с. Макартетине), С131020 об’їзд смт Новопсков  (вулиця Новорозсошанська), які проходять по території Новопсковської селищної територіальної громади та стоять на балансі Служби автомобільних доріг у Луганській області, обслуговуються філією «Новопсковський райавтодор».

            Перелічені  автомобільні дороги знаходяться у вкрай аварійному стані. Капітальні ремонти не проводилися десятки років. Поточний ремонт на деяких ділянках окремих доріг проводився в недостатніх обсягах та неякісно. Це стосується і утримання  штучних споруд, таких як водопропускні труби, які ніколи не очищуються, повністю забиті сміттям - чим створюють, при паводкових водах,  затоплення домівок жителів Новопсковської громади.  

            Також змінився характер вантажних перевезень. Параметри цих автомобільних доріг не розраховані та не витримують навантаження щодо ваги  автопоїздів та інтенсивності руху. Це спричиняє руйнування залишків асфальтобетонного покриття та основи автомобільних доріг і будинків, які розташовані практично відразу за смугами відводу автомобільних доріг. Обочини автодоріг, які тепер виконують функцію самих автомобільних доріг, значно збільшились в результаті проведених грейдувань після яких земля та залишки будівельних матеріалів ніколи не вивозяться та утворюють  бугри,  що спричиняє небезпечне пересування пішоходів.

      Також не внесені зміни в паспорта автомобільних доріг щодо встановлення відповідних забороняючих дорожніх знаків щодо обмеження дорожнього руху на цих авто- дорогах

       Звертаємося до Вас з проханням терміново вирішити питання щодо ремонту вищевказаних автомобільних доріг. Необхідно переглянути дислокацію дорожніх знаків на цих дорогах щодо обмеження швидкості руху та ваги вантажів, який перевозять ці транспортні одиниці.

      Таким чином, назріла необхідність нового будівництва (подовження) автомобільної дороги  С131020 об’їзд смт Новопсков, яка б обминала вулицю Магістральна смт Новопсков. Просимо Вас внести в перспективний план роботи на 2017 рік ці роботи.        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь