Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про скликання сорокової сесії селищної ради

Дата: 12.03.2018 15:56
Кількість переглядів: 748

Відповідно до розпорядження голови від 12.03.2018р. №15-о 22 березня 2018 року скликається чергова сорокова сесія Новопсковської селищної ради сьомого скликання. Пленарне засідання розпочнеться о 14-й годині в будівлі Комунального закладу «Селищний будинок культури смт Новопсков» за адресою: смт Новопсков, вул. Шкільна, 15б.

На розгляд сорокової сесії селищної ради сьомого скликання  винесені наступні питання:

1. Про затвердження звіту по Програмі відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи на 2017 рік.

2. Про надання матеріальної допомоги громадянам.

3. Про затвердження проектної документації  «Капітальний ремонт харчоблоку, роздягальні та інших приміщень ДНЗ «Дзвіночок»  Новопсковської селищної ради».

4. Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту туалету та мийки ДНЗ «Дзвіночок» Новопсковської селищної ради.

5. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт приміщень  одноповерхової будівлі ДНЗ «Світлячок» с.м.т.Новопсков».

6. Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту харчоблоку ДНЗ «Світлячок».

7. Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту санітарних приміщень ДНЗ «Світлячок» с.м.т.Новопсков.

8. Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту сушки для білизни  ДНЗ «Теремок».

9. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт санітарних приміщень  ДНЗ «Теремок».

10. Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту ДНЗ «Ромашка» Новопсковської селищної ради.

11. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт пам’ятника загиблим воїнам по вул. Слобожанська  в с. Осинове».

12. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт об’єкту благоустрою: улаштування тротуару по вул.Слобожанська, с. Осинове Новопсковського району».

13.  Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт об’єкту благоустрою: улаштування тротуару по вул.  Новорозсошанська смт. Новопсков».

14. Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт об’єкту благоустрою: улаштування тротуару по вул. Українська смт. Новопсков».

15. Про внесення змін в рішення №37/17 від 25.01.2018 «Про затвердження проектної документації по капітальному ремонту приміщень селищної ради смт. Новопсков.

16. Про внесення змін до чисельності та штатного розпису ВІДДІЛУ ОСВІТИ НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

17. Про затвердження штатного розпису Осинівського СБК.

18. Про внесення змін до штатного розпису Новопсковської селищної ради.

19. Про співфінансування проектів Новопсковської селищної ради.

20. Про затвердження мережі клубних закладів Новопсковської селищної територіальної громади.

21. Про затвердження плану соціально-економічного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік.

22. Про внесення змін до програми соціально – економічного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік.

23. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Новопсковської  селищної територіальної громади на 2018 рік.

24.  Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік.

25. Про затвердження Порядку переведення житлових будинків, приміщень (квартир) у нежитлові та навпаки.

26. Про затвердження Положень про конкурсний відбір суб’єктів  господарювання для надання послуг з окремих видів господарської діяльності.

27. Про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів з села Осинове».

28. Про доручення щодо розробки кошторисної документації по будівництву дороги по вулиці Богдана Хмельницького.

29.  Про затвердження Порядку переведення житлових будинків, приміщень (квартир) у нежитлові та навпаки.

30. Про затвердження Положень про конкурсний відбір суб’єктів  господарювання для надання  послуг з окремих видів господарської діяльності.

31. Про погодження переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на які буде виставлено на земельні торги.

32. Про надання дозволу  гр. Ляхову Сергію Станіславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншої житлової забудови за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, (біля буд. №91).

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сергієнко Любові Семенівни для будівництва і обслуговування житлового будинку  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Новорозсошанська, 63.

34. Про надання дозволу  гр. Височину Петру Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража за адресою: смт. Новопсков вул. Айдарська корпус 6 гараж №1.

35. Про передачу у власність гр. Бондаренко Ганні  Іванівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:  смт. Новопсков вул. Джерельна, 56.

36. Про передачу у  власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Сидоровій Світлані Вікторівні за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 23

37. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сидоренко Світлані Вікторівні за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 23.

38. Про припинення права оренди та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства  гр. Шульги Олексія Вікторовича за адресою: с. Макартетине (за ставком).

39. Про припинення права оренди та передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства  гр. Шульги Ольги Дмитрівни за адресою: с. Макартетине (за ставком).

40. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства  гр. Калініченко Ганни Федорівни за адресою: с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 74 .

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Калініченко Ганні Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Осинове, вул.  Гагаріна,74.

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сидоренко Ользі Сергіївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: с. Осинове, вул. Вишнева, буд. 26.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Сковородці Івану Стефановичу для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове вул. Лісна, 12.

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сковородці Івану Стефановичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Осинове, вул. Лісна, буд. 12.

45. Про передачу у  власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд  (присадибна ділянка) гр.  Сковородці Любові Петрівні за адресою: с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 74.

46. Про надання дозволу гр. Сковородці Любові Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове вул. Гагаріна, буд. 74.

47. Інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь