Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Активісти Новопсковської об'єднаної громади в пошуку проектних ідей

Дата: 30.03.2017 15:57
Кількість переглядів: 875

Фото без описуДва дні в місті Сєвєродонецьк тривали тренінги для активистів об'єднаних громад Луганської області - Білокуракинської, Новопсковської та Чмирівської в рамках Проекту ПРООН «Верховенство права та безпека для на рівні громад у постраждалих від конфлікту районах України» за методологічної підтримки радника ПРООН – Ганни Борової та спеціаліста з мобілізації громад – Еміля Коренєва.

Перший день - навчались в офісі ПРООН, а другий - в СНУ імені Володимира Даля. 
В навчаннях приймали участь члени місцевих громадських організацій, представники органів місцевого самоврядування та активні громадяни.

В рамках навчання було розглянуто різні аспекти організаційних основ зміцнення громадської безпеки через соціальну мобілізацію. Зокрема, учасники дізнались про принципи та необхідність соціальної мобілізації та механізм побудови партнерства влади та громади для досягнення загальних цілей.

Фото без описуТренери приділили особливої уваги питанням розвитку громадського сектора, зокрема, особливостям філософії створення та організації роботи неприбуткових організацій в рамках українського законодавства, основам фандрейзингу, а також принциповим напрямам побудови партнерських відносин між громадською організацією та міжнародними донорами, зокрема взаємодії із ПРООН.

Практичні вправи щодо визначення форм реалізації громадських ініціатив та щодо пошуку проектних ідей в сфері громадської безпеки дозволили визначити напрями подальшої проектної взаємодії в рамках проекту «Верховенство права».

Останнього дня розбирались із варіантами розробки проектних пропозицій на фінансування до ПРООН. Тепер активісти чекають на оголошення про конкурс проектів від ПРООН, куди протягом місяця вони зможуть подати заявки на фінансування своїх проектів. 

Джерело - Луганський обласний Ресурсний Центр Розвитку Громад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь