Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопсковській громаді відбудеться перший день Форуму регіонального партнерства

Дата: 19.04.2018 16:06
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

26-27 квітня в Луганській області відбудеться Форум регіонального партнерства «Стратегія в дії». Організатором заходу виступила Агенція регіонального розвитку Луганської області за підтримки ПРООН та Луганської обласної державної адміністрації.

Форум «Стратегія в дії» – це можливість задекларувати результати плідної сумісної роботи облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, асоціацій та проектів міжнародної технічної допомоги. 

Програмою Форуму передбачено три тематичні та дискусійні панелі: «Розвиток територій. Децентралізація, секторальні реформи», «Регіональний розвиток. Стратегія, тенденції, інструменти» та «Мандруємо Луганщиною. Розбудова туристичного потенціалу».

Прийматиме учасників Форуму Новопсковська об’єднана територіальна громада, яка була створена першою в Україні, а також м. Сєвєродонецьк. 

Форум покликаний стати не тільки дискусійним майданчиком для обміну найкращим досвідом за темами дискусійних панелей та обговорення проблемних питань регіонального розвитку й процесів децентралізації, а й виступити стартовою платформою для реалізації нових ідей.

Підтвердження щодо участі у Форумі просимо надсилати на електронну адресу: lugansk.arr@gmail.com

Довідково. Агенція регіонального розвитку Луганської області була створена у 2016 році за підтримки ПРООН, на основі партнерства між приватним, державним та громадським секторами. На сьогодні Агенція працює як офіс з надання практичної допомоги щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та сприяє формуванню позитивного іміджу області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь