Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Осинівським дошкільнятам ніколи нудьгувати

Дата: 15.05.2018 10:03
Кількість переглядів: 1005

Фото без описуТравень місяць багатий на свята. В один  з таких днів в ДНЗ «Ромашка»  села Осинове пройшло подвійне свято: день Матері та спортивні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім’я».

На початку свята з вітальним словом до учасників звернулась завідувач садочка Каруна Н.В, яка побажала всім присутнім миру, злагоди та добробуту. Святковий настрій та душевну теплу атмосферу подарували  маленькі дітлахи, привітавши своїх мам з Днем матері піснями, віршами та букетами весняних квітів.

Надалі малюки з нетерпінням чекали початку спортивних розваг, які були підготовлені вихователями та завідувачами I Осинівської, II Осинівської та Заайдарівської бібліотеками - філіями. Це свято здоров’я було не лише веселим та завзятим, а й сприяло згуртуванню дитячого та батьківського колективів.

З особливим захопленням вражала наполегливість, витримка, спритність дітей та батьків, а інколи діти були, навіть, винахідливішими за батьків. Свято не обходилося без веселих конкурсів, розваг та цікавих завдань. На спортивному майданчику постійно лунали підбадьорюючі вигуки уболівальників та учасників. Ці спортивні розваги стали справжнім святом для всіх. Діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій. Родини  були нагородженні  грамотами, а малята отримали у подарунки повітряні кульки та солодощі.

   Завідувач ДНЗ «Ромашка»  Каруна Н.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь