Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відтепер ми спокійні за безпеку своїх дітей, а це головне! - Альона Атабаєва, ініціатор проекту

Дата: 16.05.2018 10:09
Кількість переглядів: 1503

В рамках Програми ПРООН «Громадська безпека та доступ до правосуддя» ініціативною групою жителів Новопскова було написано міні-проект щодо підвищення  рівня громадської безпеки через встановлення камер зовнішнього відеоспостереженнях в місцях великого скупчення людей в мікрорайоні Газівників Новопсковської ОТГ. 

Завдяки активній життєвій позиції місцевих мешканців, фінансовій допомозі Програми розвитку ООН (близько 2 тис. доларів) були придбані та встановлені відеокамери на газопроводському дитячому майданчику, на кварталі Тепличний, поблизу місцевого будинку культури та школи. Відтепер зображення з п’яти відеокамер є на моніторі, що знаходиться в КЗ "Новопсковжитло". Дані архівуються і при необхідності можуть стати корисними для відділу поліції.

- Раніше газопроводські матусі, прийшовши з малечою на майданчик, натрапляли на розбиті пляшки алкогольних напоїв та купу недопалків. Такий "героїчний слід" своїх нічних подвигів залишали невідомі після себе в місці відпочинку. Після того, як ми встановили камери, цього неподобства вже не має! - діляться своїми думками ініціативні жінки, які вирішили робити позитивні зміни власними руками.

Автори проекту впевнені в тому, що в місцевих мешканців вже не виникне думки швидко їхати відремонтованою дорогою на кварталі Тепличний, чи щось зламати, чи забрати собі додому урну для сміття (як це хтось зробив з трьома урнами по вулиці Магістральній смт Новопсков). Погодьтеся, ніхто не приїде з Макартетине знімати тротуарну плитку вночі чи красти урни для сміття. Відтепер таких "відчайдух-героїв" окрім відповідальності за правопорушення чекає і "народна слава" з відеодоказами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь