Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопсковській громаді створюються умови для безпечного паркування  велосипедистів 

Дата: 16.05.2018 17:02
Кількість переглядів: 1178

Фото без описуРеалізована міні-ініціатива «Громаді – безпечні велопарковки» завдяки тісній співпраці з Програмою відновлення та розбудови миру ПРООН.

Проект підготували спільна ініціативна група громадських активістів та представників органів влади Новопсковської ОТГ Луганської області.

10 сучасних нових велопарковок придбали за фінансової допомоги ПРООН, встановили силами комунальників. Місця для велопарковок визначали активісти спілкуючись з місцевими жителями віком 10+.

Автор проекту Євген Кірєєв розповідає: "В Новопсковській громаді раніше велосипед було ніде поставити ні біля адміністративної будівлі, ні біля дитячого майданчику. Велосипедисти змушені використовувати для паркування не призначені для цього лавки,  перила сходів, стовпи, дерева і тому подібні об'єкти. Це створювало масу проблем як для самих велосипедистів, так і для інших жителів громади, заважаючи використанню перерахованих вище об'єктів за призначенням і породжуючи конфлікти між пішоходами та адміністрацією будівель. Наш проект спрямований на всі категорії населення Новопсковської громади, які можуть користуватися велосипедом. Зміцнення безпеки в громаді за рахунок встановлення велопарковок в місцях найбільшого скупчення людей - це насамперед створення безпечних умов для жителів громади, які користуються таким екологічним видом транспорту як велосипед."

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь