Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 22.05.2018 16:43
Кількість переглядів: 1169

22 травня 2018 року члени виконавчого комітету Новопсковської селищної ради розглянули ряд важливих питань, які стосуються його повноважень.

Зокрема, було затверджено перелік  інвестиційно привабливих земельних ділянок, права на які можуть бути продані з аукціонів. Це земельні ділянки в смт Новопсков площею 3,5 га на вул. Новорозсошанська, б/н (територія колишнього машдвору) та 2,0 га на вул. Санаторна, б/н (територія колишнього хлібокомбінату). Відділом земельних ресурсів селищної ради будуть підготовлені пропозиції по їх включенню до обласного каталогу інвестиційно-привабливих земельних ділянок, права на які можуть бути продані з аукціонів.

Що стосується безпеки в громаді: прийнято рішення встановити дорожні знаки: «головна дорога» в кількості 2шт, «дати дорогу» в кількості 2 шт на вулиці Шкільна смт Новопсков; «головна дорога» в кількості 2 шт, «дати дорогу» в кількості 1 шт на вулиці Айдарська смт Новопсков. Вздовж вулиці Шкільна та вулиці Айдарська, вулиці Гагаріна смт Новопсков нанести лінії дорожньої розмітки та пішохідних переходів. Дано доручення укласти  договір з підрядником  щодо встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки та пішохідних переходів.

Членами виконкому погоджено клопотання  до Новопсковської райдержадміністрації про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» гр. Росохі С.М. - осинівській матері, яка народила і виховала  до восьмирічного віку 5 дітей.

Затвердили План заходів щодо підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах та запобіганню загибелі людей на літній період 2018 року.

Затвердили план святкових заходів на червень 2018р. в Новопсковській селищній територіальній громаді.

Надали дозвіл КП «Новопсковблагоустрій» на видалення 3-х сухих дерев та формування крон 2-х аварійних зелених насаджень в с. Осинове, вул. Слобожанська,1 (шкільне подвір’я).

Уповноважили новопризначеного інспектора з благоустрою відділу ЖКГ Новопсковської селищної ради Желєзняка Сергія Валерійовича, директора КП «Новопсковжитло» Крищенка Романа Володимировича та директора КП «Новопсковблагоустрій» Верховода Віктора Володимировича на складання протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст.152,152/1,154,154 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою).

Також було розглянуто питання про надання адрес житловим будинкам, про взяття однієї особи на квартирний облік, про передачу майна з балансу селищної ради на баланс КП "Новопсковблагоустрій", про взяття на баланс селищної ради системи відеоспостереження (яку було встановлено в мікрорайоні Газівників ініціативною групою Атабаєвої О.О. в рамках співпраці з Програмою розвитку ООН), внесено відповідні зміни до бюджету селищної ради.

Начальники відділів селищної ради Акименко О.М. та Засіменко С.П. презентували  членам виконавчого комітету детальну дорожню карту розвитку освітньої сфери  та сфери житлово-комунального господарства в Новопсковській громаді відповідно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь