Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оновлений Новопсковський СБК радує своїх жителів чудовими заходами

Дата: 23.05.2018 16:21
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

Ще не так давно відгримів в Новопсковському селищному Будинку культури шум шпателів та гуркіт перфораторів, а працівники культури вже активно обживають оновлені приміщення.

Варто окремо зупинити увагу на тому, якими стали робочі місця наших аматорів. Найперше: глядацька зала і колиска всіх талантів – сцена. Сучасний дизайн в поєднанні з найсучаснішими, і скажимо – недешевими матеріалами, зробили непрезентабельну, обідрану і не акустичну глядацьку залу Будинку культури витвором акустичного і естетичного мистецтва. Приємні відтінки, м’яке освітлення, оновлені, в тон стін, крісла, сучасне покриття. Саме перебування в залі навіює почуття спокою і чекання чогось прекрасного і величного.

Далі – сцена. Повністю покрита двома шарами покриття, яке сприяє танцям, співам і іншим мистецтвам, які запропонують вам самодіяльні артисти. Освітлення – сучасне, діодне, керується за допомогою комп’ютерних програм. Звукова апаратура також недешева і найсучасніша… Про це можна довго говорити, але краще побачити і почути. І наші земляки вже мали можливість насолодитися виступами новопсковських аматорів  в оновленому залі.

Так, до Дня сміху було проведено святкову програму «Про сміх без жартів», де звучали гуморески місцевих авторів Тетяни Скіпи та Олександра Забийвороти у їх власному виконанні, а також гумор українських маститих авторів Павла Глазового, Бориса Олійника, які читав Віктор Онищенко. Звучали українські жартівливі пісні, якими багата Україна, та веселі запальні танці у виконанні зразкової хореографічної студії «Едельвейс» під керівництвом Ганни Доканьової. Відкриттям та дебютом став виступ молодіжної вокально-інструментальної групи «Оріон» та квартету юних виконавців на балалайках під керівництвом Черкасова С.П. Легка і весела розважальна програма запам’яталась глядачам, які наприкінці концерту виходили з словами подяки та добрим настроєм.

Святковий концерт «Весняний подих Перемоги» відбувся 9 травня в переповненому залі, в морі квітів, сліз радості і пісень. З теплими словами поздоровлення до жителів Новопскова,  ветеранів, дітей війни, працівників тилу звернулися народний депутат України Шахов Сергій Володимирович та Новопсковський селищний голова Гаєв Вадим Вікторович. Мовою мистецтва місцеві аматори виразили свою любов і повагу до величної події 73-річної давнини. Протягом 2 годин святкову програму своїми яскравими талантами наповнювали, як старожили цієї сцени так і нові обличчя молодих виконавців. Це музична сім’я Гаєвих: Андрій, Маргарита, Євгенія та Іван, які вразили глядачів виконавчою майстерністю. Тріо родини Кондратюк: Ірина Миколаївна з доньками Настунею та Альонкою дарували сердечну пісню «Обійми», яка лунала щиро та натхненно всиляючи надію на краще майбутнє. Соло танцівниці Маргарита Дмитренко та Софія Пєтяліна дарували свій талант захопленим глядачам. І звісно постійні учасники самодіяльності нашого СБК, яких вже знають і люблять в Новопскові.

Глядачі залишали приміщення будинку культури з великим задоволенням та бажанням невдовзі повернутися сюди знову. То ж до нових зустрічей друзі.

І.Кондратюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь