Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

На порядку денному

Дата: 24.05.2018 16:50
Кількість переглядів: 1447

Фото без опису24 травня 2018 року о 14 годині розпочалася чергова сорок друга сесія Новопсковської селищної ради сьомого скликання. На порядку денному 85 питань. 

Соціальна сфера. Депутати прийняли рішення створити ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердили програму «Соціального захисту та соціального забезпечення населення Новопсковської селищної ради на  2018-2020 роки». Прийняли рішення про надання матеріальної  допомоги громадянам на лікування.

Фото без описуОсвіта. Прийнято рішення про делегування повноважень Новопсковській районній раді на здійснення видатків бюджету  Новопсковської селищної територіальної громади  в 2018 році на утримання закладів освіти (заробітна плата та енергоносії).

Також було внесено зміни до чисельності та штатного розпису ВІДДІЛУ ОСВІТИ НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Депутати затвердили проектну документацію: «Капітальний ремонт покрівлі з утепленням горища в Осинівській ЗОШ №1 І-ІІ ступенів» (150 тис. грн - співфінансування з місцевого бюджету)  та «Капітальний ремонт покрівлі з утепленням горища в Осинівській ЗОШ №2 І-ІІ ступенів» (співфінансування -  286 тис. грн.). Внесені відповідні зміни до Програми розвитку освіти Новопсковської селищної територіальної громади на 2018-2020 роки. Таким чином, всі кошти інфраструктурної субвенції в розмірі 1 млн 954 тис 800 грн для ОТГ будуть спрямовані на ремонт двох Осинівських шкіл.

Вирішили звернутися до Новопсковської районної ради щодо передачі шкільного автобуса із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району в комунальну власність Новопсковської селищної територіальної громади.

Спорт. Затверджена цільова програма «Розвитку та фінансування футболу на території Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік» та підготовлена пропозиція Новопсковській районній раді щодо передачі бюджетної установи НОВОПСКОВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ НОВОПСКОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району в комунальну власність Новопсковської селищної територіальної громади. 

Культура. Внесенні зміни до Програми розвитку культури Новопсковської селищної територіальної громади на 2018-2020 роки. А саме: виділені кошти в розмірі 50 тис.грн для забезпечення участі народного хору "Слобожани" у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Червона калина" (м. Кривий Ріг), 50 тис.грн - для участі Зразкової хореографічної стадії "Едельвейс"  у Всеукраїнських та регіональних конкурсах та заходах, 3 тис. грн на поїздку гурту "Хлопячі витрибеньки" Осинівського СБК на національний фестиваль "Сорочинський Ярмарок" (Полтавська область), 57 тис. грн - на святкування 19 серпня 2018 року 380-річчя смт Новопскова (музичний концерт, виступ кавер-групи "БеZ Меж", дитяча програма для малюків та дискотека з запрошенням діджею та ведучих з м.Сєвєродонецьк).

Внесені зміни до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "СЕЛИЩНИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ СМТ.НОВОПСКОВ". Затверджені Положення про МАКАРТЕТИНСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ КЛУБ, ОСИНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ, ОСИНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ІСТОРИКО-ЕТНОГРАФІЧНИЙ МУЗЕЙ, ОСИНІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ КЛУБ.

ЖКГ. Затверджена проектна документація: «Капітальний ремонт об’єкту благоустрою: улаштування тротуару по вул. Шкільна смт. Новопсков», «Будівництво майданчика для паркування транспортних засобів по вул. Шкільна 15 Б», «Будівництво майданчика для паркування транспортних засобів по вул. Українська (поблизу нежитлової будівлі (магазину) №118И смт Новопсков», «Капітальний ремонт об’єкту благоустрою: улаштування тротуарного покриття по вул. Магістральна (мкрн. Газовиків)». 

Затверджені кориговані проекти «Будівництво комунальної дороги з твердим покриттям по вул. Богдана Хмельницького смт. Новопсков. Коригування» та «Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття частини дороги по вул. Урожайна». Відповідні зміни внесли до плану соціально-економічного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік.

Прийнято рішення про оприлюднення проектів рішень «Про затвердження положення про порядок надання в оренду окремих елементів благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», «Про встановлення розміру кошторисної заробітної платні при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, надані під державні гарантії», «Про затвердження граничного розміру рентабельності для комунальних підприємств».

Затвердили Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Новопсковської селищної ради.

Затвердили  тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів з села Осинове.

Бюджет. Депутати підвели підсумки виконання бюджету за 1 квартал 2018 року та внесли зміни до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік.

Внесли зміни до структури апарату Новопсковської селищної ради, при цьому чисельність не змінювали (залишається як і раніше  48 штатних одиниць). Був створений відділ економіки за рахунок скорочення трьох посад у відділах апарату. Також був приведений у відповідність штатний розпис селищної ради до вимог Постанови КМУ від 10.05.2018 р. №363 "Про внесення змін до постанови КМУ від 09.03.2006р. №268" - підвищені посадові оклади працівників органу місцевого самоврядування в межах фонду заробітної плати, без збільшення видатків на заробітну плату апарату.

Близько 17-00 години депутати приступили до розгляду земельних питань. Результати поіменного голосування з кожного питання в розділі "Архів документів".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь