Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ЦНАП Новопсковської ОТГ про перший місяць роботи в новому форматі

Дата: 29.05.2018 10:29
Кількість переглядів: 111215

З моменту відкриття співробітниками Центру було надано 675 адміністративних послуг.

120 осіб отримали адмінпослугу "Реєстрація іншого речового права", 51 - "Реєстрація місця проживання". Найчастіше зверталися громадяни за різноманітними довідками  - 296  осіб, з них 107 жителів отримали довідки реєстрації місця проживання.

В приміщенні Центру працює співробітник відділу організації надання соціальних послуг селищної ради, який приймає документів для призначення соціальних допомог. З моменту відкриття інспектором було прийнято 25 заяв та декларацій (найбільше — допомога малозабезпеченим — 11, одиноким матерям — 7, допомога при народженні дитини — 5).

Для більш комфортного обслуговування в Центрі надаються віддалені робочі місця працівникам Центру занятості та Пенсійного фонду.

Обслуговування в Центрі було б менш комфортним без наявних електронних сервісів (електронна черга, яка дозволяє керувати чергою без втручання працівників Центру та програми “Універсам послуг”,  яка завдяки сучасному програмному забезпеченню прискорює процес надання послуги (профінансованої за рахунок коштів ПРООН/ЄС).

Ми розуміємо, що більшість клієнтів нашого Центру - працюючі громадяни, тому у четвер графік роботи нашого Центру подовжено до 20.00 години.

З більш детальною інформацією про перелік послуг, графік роботи ЦНАПу, контактними телефонами кожен бажаючий може ознайомитись на сайті Новопсковської селищної ради.

Центр надання адміністративних послуг запрошує кожного мешканця Новопсковської громади стати клієнтом ЦНАПу та особисто оцінити якість обслуговування.

 

Вікторія Гончарова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь