Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

31 травня був зворушливий день у житті випускників ДНЗ «Світлячок»

Дата: 04.06.2018 09:55
Кількість переглядів: 1133

Фото без опису

    31 травня був зворушливий, особливий та надзвичайно хвилюючий день у житті випускників ДНЗ «Світлячок».  Вчорашні малюки групи «Пізнайки», які ще не вміли розмовляти та самостійно вдягатися, стали сьогоднішніми допитливими випускниками – майбутніми школярами, які вже багато чого досягли: співають, малюють, танцюють, читають, рахують, а головне – вміють товаришувати .

 Свято зібрало багато гостей у залі.   Присутні милувалися красою  чарівних дівчаток у бальних вбраннях, елегантністю  хлопчиків  у костюмах та чудово  прибраною святковою  залою.

   Хвилюючі моменти не залишили байдужими гостей свята. Кожне слово випускників та батьків були пронизані любов’ю, вдячністю за роки проведені у дитсадку, сльози іскрилися в очах присутніх , коли діти виконували пісні прощання з дитсадком.

Хвилюючий та оригінальним був танок дівчаток з їхніми татами.  І можна з впевненістю сказати, що подібний танець на випускному вечорі, у цьому дошкільному закладі, відбувся вперше. Дівчатка кружляли в таночку зі своїми мужніми татусями.

  На завершення свята дошкільнята вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться.

Наші діти, немов маленькі пташенята, відлітають у новий світ,  де вони, навчаючись у школі, обов’язково   будуть  радувати  батьків своїми   досягненнями!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь