Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Гаряче літо розпочалося

Дата: 05.06.2018 16:22
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

1 червня в честь Дня захисту дітей та відкриття фестивалю «Музика PROSTONEBA», комунальний заклад «Селищний Будинок культури смт.Новопсков» за підтримки Новопсковської селищної ради, організував святковий захід, який відбувся  на березі річки Айдар поруч з кафе-баром «Причал». Хоча на вулиці було незвично холодно, атмосфера на концерті була надзвичайно теплою та радісною.

Після тяжкого робочого тижня, в п’ятницю о 17:00 батьки разом зі своїми дітлахами прийшли  насолодитися виступами наших юних артистів та весело відпочити. І не пожалкували, бо для їхніх дітей було організовано багато конкурсів, які давали змогу учасникам і повеселитися, і виграти призи. Особливо всі оживилися, коли на концерті з’явився кіт Леопольд (у виконанні Хорошевської Ольги ) та миші (Валерія Петрушова та Олександра Мельник). Крім того, що дівчата гарно впоралися зі своїми ролями, вони також змогли гарно організувати дітей для проведення конкурсів. А серед дітей був справжній ажіотаж, бо всім хотілося взяти участь у цих міні-змаганнях та виграти приз. Організатори роздавали півлітрові пляшки напою «Живчик», канцелярські товари, солодощі, набори для пускання мильних бульбашок та багато іншого. Здається, жодна дитина, яка була більш-менш активною, не залишилася без уваги та призу.

Організатори свята також запропонували дітям написати свої побажання на стрічках та пов’язати їх на дерево бажань. Це була прекрасна можливість для кожної дитини зробити так, щоб її почули, поділитися своїми думками та побажаннями з оточуючими.

Паралельно з концертом до Дня захисту дітей, була організована також виставка фотографій на цю тематику. Кафе-бар «Причал» дав згоду на розміщення робіт наших місцевих фотографів, які для цього використали вікна будівлі та повітку. Фотографи Бутков Іван Олексійович, Ізюмський Олександр Іванович, Ткаченко Сергій, які виставили свої роботи, входять до любительського об*єднання фотоклубу «Абзац» КЗ «СБК смт.Новопсков». Було представлено багато усміхнених дитячих портретів, фото різних урочистих подій в житті людей, місцевих визначних місць. Особливо вражаючим виглядав панорамний знімок Новопскова з Пристіну, зроблений Нікуліним Євгенієм Олександровичем. Знімок був завдовжки як вся стіна і кожен, хто проходив повз нього не міг не зупинитися, щоб помилуватися на найкрасивіший ракурс нашого селища.

Друга частина свята була присвячена відкриттю музичного аматорського фестивалю «PROSTONEBA». Як і минулого року, кожних вихідних, ввечері, на майданчику будуть проводитися виступи наших місцевих талантів. Приймати участь можуть всі бажаючі, немає абсолютно ніяких вікових обмежень. Голова селищної ради, Гаєв Вадим Вікторович, привітав всіх зі святом та закликав місцевих жителів до активної участі в житті фестивалю. Спеціаліст сектору культури Новопсковської громади, Великохацька Любов Стефанівна, окреслила основні задачі, які перед собою ставлять організатори фестивалю – виявлення та підтримка талановитих молодих виконавців та аматорів народного мистецтва будь-якого віку, популяризація сучасної української пісні серед дітей та молоді регіону та областей, естетичний та духовний розвиток молодого покоління, розширення культурних, інформаційних та ділових зв’язків між районами та областями та ін.. Першими, хто виступив на фестивалі стали звісно ж наші талановиті дітки: вокальний ансамбль «Стильні штучки» з піснею «Попурі», Приходько Іван з піснею «It’s my life» відомого гурту Bon Jovi, Софія Соха з піснею «Human» та багато інших.

Наших маленьких жителів району ми хочемо привітати зі святом і побажати їм натхнення та побільше радісних моментів цього літа. А всіх інших хочеться привітати з початком нової традиції проведення творчого фестивалю, який буде відволікати нас від сірої буденності і дасть можливість людям, які, можливо, ще не дуже вірять в себе,набратися сміливості  та поділитися своїми творчими здобутками з іншими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь