Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вечір акустичної музики «На струнах почуттів»

Дата: 11.06.2018 15:37
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису

Палітру живих кольорових мелодій,

Скарби почуттів, думи різних народів,

Своїм слухачам даруватиме вічно

По струнах гітарних веселка музична!

 

9 червня 2018року на березі річки Айдар продовжив свої зустрічі фестиваль «Музика PROSTONEBA». Цього разу на літньому майданчику біля кафе «Причал» зібралися шанувальники акустичної музики, бо на сцені демонстрували свої таланти виконавці, в житті яких гітара займає неабияку роль. І хоча погодні умови в той день були малосприятливі, дощик так і поривався зірвати захід, та він не завадив тим, хто по справжньому з любов’ю відноситься до акустичної музики. Насправді цей вечір не залишив байдужим жодного відвідувача, бо у житті  кожної людини в її спогадах про дні юності і зараз у житті сучасної молоді присутній цей чарівний інструмент. Дякуючи нашим талановитим виконавцям всі глядачі були налаштовані на ліричний, романтичний вечір  спогад та гарного настрою.

З першої хвилини заходу гарний настрій задали чудові молоді ведучі Іванна Барабаш та Назар Капустін, які розповіли дуже багато цікавого про напрямки акустичної музики, різних виконавців, нових молодіжних груп та такого звичного всім нам, але завжди по новому звучного інструменту, як гітара. На імпровізованій сцені цілими блоками виступили молоді талановиті люди: Захар Великохацький і Олександр Янченко, Ігор Ткаченко і Ольга Дмитренко, Олександр Смулянець та виконавець старшого віку Володимир Гріневич. Артисти виконували пісні, які входять до репертуару різних груп і виконавців, але кожен з них проявив свою індивідуальність та вніс неповторний колорит. Дуже цікаво було відкривати талант авторської пісні у виконанні Олександра Смулінця, який представив на розсуд слухачів пісню «Хочу вам рассказать». Глядачі, затамувавши подих слухали історію першого кохання. Переніс в часи своєї юності виконавець Володимир Гріневич, коли вийшов на сцену і довів всім присутнім, що музика не має бар’єрів та вікових обмежень, вона здатна об’єднувати та дарувати тепло і щирі почуття.

Також підтримали любов до прекрасного та вічного і  учасники любительського об’єднання «Абзац» комунального закладу «Селищний Будинок культури смт.Новопсков», розмістивши чудову виставку фото краєвидів нашої рідної
Новопсковщини. Сподіваємося, що поглядаючи таку красу рідного краю, слухаючи чудову музику в живому виконанні ми прививаємо любов до мистецтва та прекрасного, множимо добро та надію на краще майбутнє…

 

То ж, зустрічайте, цієї суботи 16.06.2018 року фестиваль «Музика PROSTONEBA» продовжиться в форматі: Вечір інструментальної музики  «Веселка мелодій».

 

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі з талановитими виконавцями…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь