Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Фестиваль «Музика PROSTONEBA» триває

Дата: 02.07.2018 21:18
Кількість переглядів: 904

І ось вже остання субота червня непомітно залишилася позаду. 30.06.2018р. наш майданчик біля річки Айдар знову зібрав своїх шанувальників музичного мистецтва. І не дарма назвали ми черговий виступ «Пісня скликає друзів», бо на сцену вийшли вже знайомі аматори, молоді люди, які радували глядачів своїми талантами та новими творчими тандемами.

Коли перший раз виконавці вийшли на цей майданчик, вони дуже хвилювались: «Як їх зустріне публіка? Чи дуже строго судитиме? Адже вони не професійні музиканти…», але глядачі влаштували теплий прийом, і під дощем наші аматори співали, мов і не було негоди, бо теплі  дружні оплески підбадьорювали і зігрівали.

Є на нашому фестивалі таке правило. При кожній зустрічі наші чарівні ведучі, а цього вечора це були Альона Кондратюк та Олександр Смулінець з задоволенням розповідають цікаві факти про пісні, гурти чи виконавців. Адже повинно бути не тільки задоволення від прослуховування улюбленої музики, а й пізнавання чогось нового. Тому атмосфера цього вечора була наповнена приємними цікавинками та новими виконавськими тандемами. Так на сцені виступали, як сольні виконавці - Ігор Ткаченко, Захар Великохацький, які переспівували відомі хіти і презентували авторські пісні так і дуети Ігор Ткаченко і Захар Великохацький, Анастасія Кондратюк і Захар Великохацький, Олександр Янченко і Захар Великохацький, у виконанні сімейного тріо Кондратюків (Ірина, Альона та Анастасія) під акомпанемент двох гітар (Ігор Ткаченко і Захар Великохацький) та клавіш ( Ірина Кондратюк) по новому прозвучала пісня «Обійми» відомого виконавця Святослава Вакарчука. А чудова виставка фотоклубу «Абзац» створювала неповторний колорит літа, прекрасних моментів активності нашої громади, які застигли на фото під пильним оком наших неперевершених майстрів фотомистецтва.

То ж до нових зустрічей на нашому майданчику!

 

                                                                                                                                              Ірина Кондратюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь