Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В дитсадках громади тривають ремонти

Дата: 25.07.2018 12:17
Кількість переглядів: 1065

Фото без описуСучасні, енергоефективні та комфортні дитячі садочки в Новопсковській громаді продовжують вдосконалюватися. Колективи ДНЗ постійно пишуть інвестиційні проекти, подають їх на розгляд  постійних комісій та депутатам селищної ради, на обласні та регіональні конкурси, шукають партнерів серед європейських грантодавців.  І як результат - перемоги в конкурсах, фінансування капітальних ремонтів за кошти бюджетів різних рівнів.

ДНЗ «Світлячок»

Триває ремонт харчоблоку. Роботи проводять працівники КП «Новопсковжитло». Ремонти фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджету. Спеціалісти вже замінили електромережу та каналізаційну мережу, розпочали шпаклювання стін. По завершенню ремонтних робіт харчоблок буде доукомплектовано необхідним обладнанням.

Крім того, завершується капітальний ремонт санітарних приміщень  - туалетної кімнати ясельної групи «Казочка» та трьох буфетних кімнат в усіх групах двоповерхової будівлі дитсадка.

 

 

ДНЗ «Дзвіночок»

Іде до завершення капітальний ремонт туалету та мийки в старшій групі «Веселинка». Роботи проводять працівники КП «Новопсковжитло». Ремонтують за кошти місцевого бюджету.

Також тривають ремонтні роботи в харчоблоці. Замінена електромережа та каналізаційна мережа, розпочато шпаклювання стін. Підрядник – ФОП Корнєєв А.В. Кошти місцевого бюджету.

Крім того, скоро територія садочка буде освітлена. Відповідний проект реалізують силами КП «Новопсковжитло», також за кошти селищної ради.

 

ДНЗ "Теремок" 

Завершуються ремонтні роботи приміщень садочка. Капітальний ремонт сушилки для білизни проводять працівники КП "Новопсковжитло", а капітальний ремонт туаленої кімнати в груповій кімнаті "Світлячок" будівельники ФОП Корнєєв А.В. Ремонти проводяться за кошти місцевого бюджету. Дошкільний заклад працює в звичному режимі, літній оздоровий період продовжується.

 

До речі, в ДНЗ "Світлячок" та ДНЗ "Дзвіночок" незабаром розпочнуть улаштування нових ігрових дитячих майданчиків. Реалізувати проекти садочків будуть за кошти обласного бюджету за співфінансування з місцевого бюджету, оскільки ці проекти стали переможцями обласного конкурсу проектів місцевого розвитку. Також перемогли проекти "Капітальний ремонт будівлі ДНЗ "Ромашка" Новопсковської селищної ради" та  "Придбання та монтаж системи відеоспостереження в Новопсковській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою створення безпечного освітнього середовища". Про хід реалізації вищезазначених проектів розповімо в наступних новинах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь