Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Кіно під зорями і місячне затемнення

Дата: 27.07.2018 23:50
Кількість переглядів: 1379

Фото без описуТеплого вечора 27 липня 2018 року, зручно вмостившись на килимі підігрітому бруківкою протягом спекотного дня, зібралися жителі Новопскова на перегляд пригодницького фільму "Джон Картер". 

Фільм про те, що в кожного на нашій планеті є другий шанс, був створений в 2012 році оскароносним американським режисером Ендрю Стентоном за романом «Принцеса Марса» Едгара Райса Берроуза.

 

"- Ні в одному моменті фільму нам не було нудно - дивилися на одному диханні. Організатори вдало підібрали фільм - у ньому немає крові, насильства, всі війни і битви поставлені по-доброму, навіть дітям можна дивитися це. Моя восьмирічна Маргарита попри свою непосидючисть із захопленням його дивилася, таке трапляється у нас вкрай рідко!" - поділилася своїми враженнями молода мама Світлана.

Фото без опису

Перегляд фільму просто неба про "Червону планету" під час рідкісного місячного затемнення і яскравий Марс на нічному небосхилі не залишили байдужими нікого.

Після завершення кінопоказу частина глядачів не розходилися до тих пір доки місяць зник за тінню Землі.

 

Фото без опису"- Ми зараз з вами спостерігаємо за найповнішим і найдовшим затемненням у 21 столітті, ось бачите як Місяць дивовижно підсвічується і стає криваво-червоним. Яскрава зірка поруч - це червона планета Марс. Кажуть, що таке явище можна спостерігати лише раз на 200 років. І Земля в цей момент  опиняється між силами гравітацій – з одного боку Місяць з Марсом – з другого – Сонце." - розповідав селищний голова Вадим Гаєв маленьким допитливим жителям громади, які збіглися до його штативу з фотокамерою, - вийшов такий собі урок з астрології.

"- Ми дуже раді, що у кіно з кожним разом приходить все більше глядачів! Тож і наступної пятниці збираємося у кінозалі під зірками! Цього разу ми будемо разом з вами обирати фільм до перегляду - слідкуйте за новинами на сайті" - звертаються працівники селищного будинку культури до глядачів.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь