Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Продовжуючи тему благоустрою

Дата: 01.08.2018 15:49
Кількість переглядів: 696

Фото без описуШановні громадяни! Доводимо до Вашого відома про функціонування офіційного веб-ресурсу «Інтерактивна мапа сміттєзвалищ» (https://ecomapa.gov.ua), який Міністерство екології та природних ресурсів.

На даному ресурсі Ви маєте змогу залишити звернення стосовно виявлення несанкціонованого сміттєзвалища та слідкувати за станом його виконання, визначити розташування найближчого пункту приймання  вторинної сировини у кожному регіоні України.

Користуючись нагодою нагадуємо Вам про необхідність дотримання вимог природоохоронного законодавства в галузі поводження з твердими побутовими відходами:

Згідно з діючими правилами благоустрою території об’єднаної територіальної громади Новопсковської селищної ради відповідальні   посадові   особи   підприємств,   установ, організацій,  незалежно від  форм  власності,  а  також  громадяни зобов'язані:

При організації вуличної торгівлі,  у тому числі під час проведення  масових  заходів,  забезпечувати своєчасне прибирання, збір та вивезення сміття з відведеної території, не допускати його накопичення

Не допускати зберігання та видалення відходів у несанкціоновані місця.

Забезпечувати розміщення  контейнерів,  урн  для  збору сміття  та  твердих  побутових  відходів  у  спеціально визначених місцях,  утримувати  їх  в  належному  санітарно-технічному  стані згідно з санітарними нормами і правилами.

Обов'язкове укладання договорів зі спеціалізованими підприємствами на вивіз побутових відходів та каналізаційних стоків.

Не   допускати   накопичення   будівельного  сміття  на будівельних  майданчиках   та   прилеглих   до   них   територіях.

 

Відповідальним  посадовим  особам  підприємств,   установ, організацій, а також громадянам забороняється:

Захаращувати території сипучими матеріалами, конструкціями, сміттям, побутовими відходами, відходами виробництва,  листям, травою, гіллям, накопиченням снігу та криги тощо.

Вивозити  і  звалювати  сміття,  будівельні,   побутові, харчові  відходи,  відходи виробництва,  траву,  гілля,  деревину, листя,  сніг у не відведених  для  цього  місцях  та  влаштовувати звалища , особливо на інженерних спорудах  водовідведення та водо пониження (траншеях і т.д.).

Кидати сміття, недопалки, папір, тару, ганчір'я тощо на вулицях,  площах,  парках,  інших  громадських  місцях,  а   також спалювати сміття у контейнерах і урнах.

Відділ житлово-комунального господарства Новопсковської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь