Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

До війни з амброзією долучилися безробітні

Дата: 07.08.2018 12:55
Кількість переглядів: 907

Фото без описуЖителі громади, які перебувають на обліку в службі зайнятості, активно відгукнулися до пропозиції долучитися до боротьби з амброзією на території Новопсковської громади. Інспектор з благоустрою селищної ради здійснює координацію їх роботи та контроль за зробленим. В селі Осинове - це робить староста Микола Хіміч.

В місцях найбільшого скупчення людей амброзію знищують з корінням. Там, де площа під карантинним бур’яном значна - комунальники косять кілька разів на рік.

Інспектор з благоустрою селищної ради Сергій Желєзняк попереджає: згідно правил благоустрою територію біля будинків, установ і організацій зобовязані косити траву власники та відповідно керівники цих установ. Земельні ділянки утримуюються в належному стані власником. На порушників правил чекає попередження та штраф!

 Фото без описуДовідка: "Робітник з благоустрою" та "Курєр" (розносить повідомлення про сплату податків на нерухомість і землю)  - це створені тимчасові робочі місця Новопсковською селищною радою і Новопсковським районним центром зайнятості. Працівник отримує мінімальну заробітну плату за фактично відпрацьований час. Оплата праці здійснюється з місцевого бюджету і коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у співвідношенні 50/50. Відповідну програму затвердили депутати Новопсковської селищної ради наприкінці 2017 року. 

Згідно Програми зайнятості населення Новопсковської селищної територіальної громади на 2018-2020 роки - громадські роботи є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах. Організація громадських робіт здійснюється селищною радою за участю Новопсковського районного центру зайнятості.

Фото без описуУ 2017 році допомогу у вигляді залучення до громадських робіт та робіт тимчасового характеру отримали 143 особи, які перебували на обліку в Новопсковському районному центрі зайнятості, як безробітні. 

Тому, якщо є бажання працювати - робота буде!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь