Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Рятувальники провели профілактичний рейд по річці Айдар

Дата: 08.08.2018 16:27
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

У зв’язку зі спекотною погодою все більше людей віддає перевагу відпочинку біля води. Але не усі люди дотримуються правил поведінки на воді під час відпочинку, що в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків. Аби попередити нещасні випадки на водних об’єктах Новопсковського району 7 серпня 2018 року працівники Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області провели рейди по річці Айдар, щодо забезпечення безпечного відпочинку громадян під час купального сезону.

Під час рейду співробітники служби цивільного захисту провели профілактичну роботу з громадянами, роз’яснили небезпеку купання у невизначених для цього місцях, розповіли основні правила безпечного поводження на воді та вручили відпочиваючим листівки з правилами безпечного поводження на водних об’єктах та надання першої невідкладної допомоги.

        Дорослим розповіли про небезпеку відсутності нагляду за дітьми, які граються біля водойми, а також про заборону купання після вживання алкоголю. Та в першу чергу занепокоєння рятувальників викликали діти, залишені без нагляду дорослих. Адже вони – в групі ризику. Тому особливу увагу в ході рейду рятувальники приділяли дітям, які перебували на пляжі без супроводу дорослих. З підлітками були проведені профілактичні бесіди, щодо заборони купання без супроводу дорослих, навчено правилам поведінки на воді та вручено профілактичні листівки з інформацією для них та їхніх батьків.

 

     

.

"Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки і не залишайте їх без догляду! Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок залишив тільки приємні спогади та враження!".

 

 

 

 

Новопсковський МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь