Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Презентація БУРу в Новопскові та кінопоказ PROSTONEBA

Дата: 18.08.2018 12:10
Кількість переглядів: 1516

Фото без опису17 серпня о 19.30 біля Новопсковського селищного будинку культури зібралися жителі і гості громади для знайомства з організаторами Всеукраїнського проекту БУР (Будуємо Україну Разом).

Віра Пасішнюк вичерпно розповіла про волонтерський будівельний табір, про те, що заплановано за період з 19 серпня по 2 вересня зробити в Новопскові, закликала місцеву молодь долучатися до волонтерів: "Селище Новопсков ми обрали в результаті виваженого конкурсу з поміж 93 сіл і містечок України. Всього вісім подібних таборів в 2018 році проходять на території нашої країни. Наш проект культурно-освітній. Буде багато цікавинок. Разом з вами спільно облаштуємо новопсковське термальне джерело Сольонку, намалюємо мурал на дитячий бібліотеці та допоможено двом родинам з ремонтами помешкань."

Фото без описуОдразу після презентації до волонтерів "налетіли" наші юні земляки з питаннями типу "Як можемо до вас долучитися?" та захоплюючими розповідями про свою громаду, про зміни в ній, про потреби в молодіжному середовищі. Хлопці та дівчата дружньо розібрали візитівки БУРівців та перші афіші заходів. Домовилися про зустріч в понеділок вже на об’єктах. 

Тим часом о 20.00 годині розпочався кіносеанс. Цього разу був перегляд пригодницького фантастичного фільму «Warcraft». Гарна якість фільму  та затягнуте хмарами небо сприяли максимальному ефекту від перегляду. Частина малечі вже була з ковдрами, більшість з попкорном. 

Фоторепортаж заходу в самому кінці новини.

Шановні жителі громади! Звертаємо вашу увагу! Наступної пятниці 24 серпня кінопоказу не буде, оскільки всі збираємося на площі біля Ноовпсковського РЦКД святкувати День Незалежності України. Про дату і час наступного кіносеансу ми повідомимо найближчим часом в новинах.

Фото без описуГолосування за наступний фільм вже відкрите.

Фото без описуДля переходу до голосування натисніть на дане посилання або перейдіть нижче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь