Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковські рятувальники: про пожежі в жовтні

Дата: 07.11.2018 16:19
Кількість переглядів: 825

Фото без опису      За жовтень 2018 року на території Новопсковського району було зареєстровано 19 випадків пожеж, з яких найбільшу кількість займають пожежі в екосистемах та становить 14 випадків загорання сухої рослинності, стерні, луків, пасовищ на орієнтовній площі  27,9 га, найбільша кількість пожеж відбулося на території Заайдарівської сільської ради 3 пожежі, Білолуцької селищної рада 3 пожежі, Можняківської сільської ради 3 випадки загоряння рослинності та на території Новопсковської селищної ради 4 пожежі, причиною цих пожеж є порушення елементарних правил пожежної безпеки при поводженні з вогнем.

При цьому за період жовтня 2018 року у смт. Новопсков відбулося дві пожежі: загорання кинутого сміття на відкритій території та ангару.

           На території Новопсковського району в селі Осинове горів житловий будинок причиною пожежі стало порушення Правил пожежної безпеки в Україні при експлуатації пічного опалення, та ще два займання в селі Танюшівка горіла господарча споруда причина необережне поводження з вогнем і літня кухня причиною пожежі стало порушення Правил пожежної безпеки в Україні при експлуатації пічного опалення.

Найбільша кількість причин виникнення вогневих випадків сталася від необережного поводження з вогнем, порушення Правил пожежної безпеки в Україні при експлуатації пічного опалення.

Новопсковський міськрайонний відділ ГУ ДСНС України у Луганській області звертається до всіх мешканців Новопсковського району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем,не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

В разі виникнення пожежі необхідно телефонувати «101»!

 

 

Начальник Новопсковського міськрайонного

відділу ГУ ДСНС України у Луганській області

майор служби цивільного захисту                                      А.В. Тарасенко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь