Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Фестиваль меду "Слобожанський взяток" в Новопсковській ОТГ

Дата: 19.08.2018 12:52
Кількість переглядів: 2039

Фото без опису19 серпня всі православні християни святкують вже другий Спас, який пахне не лише солодким нектаром, але й рум’яними яблуками. В Новопсковській ОТГ ці вихідні вирішили провести максимально солодко та смачно, адже влаштували справжній фестиваль меду "Слобожанський взяток".

"Фестиваль започаткований в нашій громаді ще в 2016 році, однак такого масштабу проводиться вперше. Дуже приємно, що цього річ ініціатором проведення свята стали самі пасічники. Приватні підприємці, які щодня працюють над своїм розвитком, успішно розвиваються і збільшують надходження до бюджету громади. Кошти ці спрямовуються на благоустрій та розвиток інфраструктури. Тому таке партнерство є взаємовгідним." - зазначив голова Новопсковської ОТГ Вадим Гаєв, вітаючи всіх учасників фестивалю.

Фото без описуСьогоднішнє свято вдалося завдяки спільній злагодженій роботі працівників культури Новопсковщини, селищної ради та комунальників, активних та креативних приватних підприємців як з Новопскова, Осинове, Булавинівки, так і з міст Сватове та Кременчук Полтавської області.

Чудова концертно-розважальна програма, медовий ярмарок, на якому всі охочі продегустували істинний слобожанський мед, якісна медова продукція і суттєві знижки на неї від ТМ "Медове джерело" (м.Сватове) та ТОВ "ВСІМ МЕД" (смт Новопсков), дегустація кавунів солодких, як мед, від СФГ "Росток" (с. Булавинівка), дитячі локації для ігр та розваг, аерофотозона з бджілками - все це сприяло гарному відпочинку жителів і гостей громади!

Фото без опису"У вас в Новопскові так активно і згуртовано, як у вуліку! А скільки талановитих і люблячих свою справу людей у вашій громаді! Який смачнющий мед та солодкі кавуни! Які  ж привітні і гостинні  жителі!" - захоплено говорить Віра Пасішнюк, - організатор Всеукраїнського проекту БУР (Будуємо Україну Разом), волонтери якого приїхали цими днями в нашу громаду, аби спільно з місцевими впроваджувати зміни на краще. 

Після завершення святкового концерту була дитяча дискотека, де діти наласувавши медом та кавунами,  витрачали енергію, а дорослі  з того тішилися. А ще раділи від гарно проведеного вечора на березі мальовничого Айдару.

Яскравим завершенням фестивалю "Слобожанський взяток" став салют, подарований Олександром Жаданом, керівником ТОВ "ВСІМ МЕД". Олександр - є прикладом того, якщо любиш свою справу, живеш нею, вкладаєш в неї всю свою душу, працюєш не покладаючи рук - тільки так буде розвиток власного бізнесу та створені робочі місця.

Новопсковська селищна рада щиро дякує всім, хто долучився до організації свята, і всім гостям цьогорічного фестивалю меду! Чекаємо вас і наступного року в Новопсковській громаді! 

 

Запрошуємо переглянути фоторепортаж зі свята від Тетяни Червенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь