Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В продовження теми безпеки жителів Новопсковської ОТГ

Дата: 21.08.2018 09:35
Кількість переглядів: 717

Фото без опису20 серпня в Новопсковському селищному будинку культури пройшла робоча зустріч експертів Харківського Інституту соціальних досліджень з представниками селищної ради, поліції,  МНС, громадських організацій, депутатів та ініціативних жителів громади.

Даний захід проходив  в рамках проекту «Сприяння захисту прав і свобод громадян Новопсковського району»  за підтримки  Європейського Союзу.

В рамках зустрічі учасники обговорили стан злочинності та результати роботи поліції в напрямку охорони публічного порядку. Мова йшла також про безпеку жителів громади, взаємодію поліції та громадськості. Дуже жваво обговорювали наболіле - стан доріг, крадіжки, продаж алкоголю в публічних місцях тощо. 

Представники інституту представили свої рекомендації за для покращення існуючої ситуації – а це створення сусідської варти, залучення жителів на громадських засадах до патрулювання разом з представниками поліції, обмеження щодо продажу алкоголю у вечірній час, встановлення відеокамер, запропонували створити план безпеки громади «Безпечна громада».

Керівник ГО «Моя Новопсковщина» Єгор Потоцький розповів про підготовку нового проекту «Молодіжна поліцейська  академія в Новопсковському районі». Даний проект буде включати в себе навчальні заходи на базі поліції учнів старших класів починаючи з 14 років. Навчання будуть проходити за такою системою – ознайомлення з роботою поліції, спортивні змаганні. По закінченню навчання учні отримають дипломи та будуть нагороджені подарунками. Орієнтовні строки навчання – 4 місяці.

Загалом дискусія була насиченою. Представники громадських організацій пообіцяли надати свої конкретні й чіткі письмові пропозиції до селищної ради та безпосередньо долучатися до роботи з покращення ситуації.

Аліна Сивоконь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь