Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

НОВОПСКОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»

Дата: 29.08.2018 10:01
Кількість переглядів: 859

ВИМОГИ ДО ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»

Директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ» може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ» особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

є близькою особою або членом сім’ї керівників Новопсковської селищної ради.

 

ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Новопсковської селищної ради упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу.

Зазначений перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Новопсковської селищної ради, які передаються конкурсній комісії.

Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

 

УМОВИ КОНКУРСУ

Конкурсна комісія складається з дев’яти членів.

По три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ», громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування та Новопсковська селищна рада.

Члени конкурсної комісії мають бути неупередженими та незалежними. Не допускається втручання в діяльність конкурсної комісії будь-яких органів влади, а також учасників конкурсу.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи Новопсковської селищної ради та Відділу культури Новопсковської районної державної адміністрації;

є членом трудового колективу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ«ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»

Конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше шести осіб.

 

Конкурсний добір проводиться публічно.

Новопсковська селищна рада забезпечує відео- та аудіофіксацію всіх засідань конкурсної комісії та розміщує матеріали засідань конкурсної комісії на своєму офіційному веб-сайті. Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ» на один і п’ять років.

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»  на відповідність кваліфікаційним вимогам. 

Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ» у разі невідповідності вимогам, зазначеним у ст.21-1 Закону України «Про культуру», за рішенням конкурсної комісії.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ» на один і п’ять років.

Допоміжними критеріями під час голосування на користь кандидатів є:

післядипломна освіта у галузі управління;

ступінь MBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MLA (Master of Liberal Arts), магістра бізнес-адміністрування чи магістра державного управління;

науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук) чи доктора наук;

досвід роботи на керівних посадах в українських/міжнародних компаніях, установах, програмах, проектах у сфері культури;

володіння офіційними мовами Європейського Союзу;

досвід розроблення і реалізації інвестиційних та інноваційних проектів;

схвальні відгуки в українських та іноземних галузевих засобах масової інформації;

бездоганна ділова репутація.

Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті Новопсковської селищної ради та в інший спосіб.

 

Дата початку приймання документів кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ«ЦЕНТР КУЛЬТУРИ, ДОЗВІЛЛЯ, ТУРИЗМУ І СПОРТУ»: 28 серпня 2018 року.

 

Дата початку формування конкурсної комісії: 28 серпня 2018 року.

 

Строки проведення конкурсу: 5 – 10 жовтня 2018 року.

 

Документи приймаються за адресою: 92302, Луганська обл., смт Новопсков, вул.Шкільна, 3, каб.№ 8, або надсилати на електронну адресу: info@novopskovrada.gov.ua.

        

Довідки за телефоном: (06463) 2-18-40

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь