Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Проект Будуємо Україну Разом доводить: "Найбільша сила громади – у її єдності!"

Дата: 31.08.2018 10:55
Кількість переглядів: 928

Фото без описуВолонтери БУРу з новими місцевими друзями провели тепло серпневий вечір на кінопоказі в  ІРЦ "Гармонія Думок". Перегляд документального фільму «ЖИВА ВАТРА» викликав жваву дискусію серед глядачів.

Новопсковська об’єднана громада не помилилася, коли ще дев’ять місяців тому, в рамках участі в телевізійному реаліті-шоу на 1+1 "Громада на мільон" вирішила зробити свій соціальний проект корисним для усієї громади, а то й для цілої України!

У інформаційному центрі «Гармонія думок» мешканці спілкуються не лише зі своїми односельцями, а й гостями з усієї України, отримують правдиву інформацію, дискутують та доходять до спільної думки, адже найбільша сила громади – у її єдності!

Це довели в нашій громаді не на словах, а на ділі протягом серпня під час спільної праці з волонтерами Всеукраїнського проекту Будуємо Україну Разом - БУР. Молоді, активні, небайдужі, креативні молоді люди з усієї неньки України впродовж двох тижнів працювали в Новопскові і заряджали своєю енергією, бажанням змінювати власними руками (створюючи комфорт і затишок в оселях наших особливих жителів, розписуючи бібліотеки, створюючи креативний публічний простір).

Фото без описуВеселі, відкриті, щирі та ще й які відчайдухи, бо не побоялися приїхати до нас попри блокпости, погані дороги та телевізійні міфи про Схід України. Саме тому, волонтерам дуже просто виявилося налагодити контакт з місцевою молоддю, бізнесом і владою.

Таке партнерство дало поштовх до активної співпраці і чудово проведеного дозвілля.

Впевнені, що цікаві знайомства переростуть в справжню дружбу, що волонтерських дух оселився надовго в серцях місцевих...і що це тільки початок великих-малих добрих справ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь