Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Бюджет участі на 2019 рік

Дата: 03.09.2018 17:34
Кількість переглядів: 1117

Фото без описуНовопсковська ОТГ продовжує залучати громадськість до соціально-економічного і культурного розвитку громади та покращення добробуту її мешканців!

31 серпня 2018 року депутати селищної ради затвердили програму Бюджету участі на 2019 рік.

Розпочинайте заповнювати анкети для участі у програмі вже сьогодні. Адже прийматимуться заявки до 23 вересня 2018 року включно.

Подані для фінансування за рахунок коштів Бюджету участі проекти повинні бути спрямовані, зокрема, на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду громади, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проектів.

Нагадуємо що «Бюджет участі» – процес взаємодії  Новопсковської селищної ради та її виконавчого органу з громадськістю, направлений на залучення жителів ОТГ до участі у бюджетному процесі шляхом прийняття рішень щодо розподілу визначеної Новопсковською селищною  радою частини  бюджету через подання відповідних ініціативних проектів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем громади та його жителів, та проведення відкритого громадського голосування за такі проекти.

На фінансування проектів використовуються кошти, виділені з бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на відповідні цілі та кошти мешканців громади.

Максимальний обсяг коштів на реалізацію одного проекту не повинен перевищувати 99 тис. грн та містити співфінансування мешканців громади в розмірі 5 % загальної вартості проекту.

Орієнтовний обсяг фінансування Програми в 2019 році складає 500 тис. грн.

Програма Бюджету участі визначає мету, цілі та завдання, механізм реалізації бюджетування за рахунок коштів, передбачених у бюджеті Новопсковської селищної територіальної громади та мешканців громади, очікувані результати.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь