Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Як отримувати прибутки від роботи домогосподарств?

Дата: 14.09.2018 13:17
Кількість переглядів: 824

Фото без описуЧи можна поратися вдома на городі, біля тварин і при цьому отримувати прибуток? Міф чи реальність? Майже кожен скаже: «Роблю це кожного дня, а прибутку не маю».

Тому Норвезька рада у справах біженців в Україні разом з Міністерством закордонних справ Норвегії готова провести ряд інформаційних сесій і консультацій з рослинництва та тваринництва.

На даних тренінгах буде проговорено такі теми: виробництво сільськогосподарської продукції, поліпшення виробництва і підвищення продуктивності, транспортування продукції, сучасні методики та рішення в сільському господарстві, законодавча база, екологічні аспекти сільськогосподарської діяльності та виробництва і багато чого іншого.

Та найприємніше, в кінці тренінгів їх учасники матимуть змогу отримати Гранти на свої проекти. Дещо подібне навчання проходило весною цього року. Його відвідало 60 людей з усього Новопсковського району, п’ять проектів від місцевих жителів Новопсковської громади було подано на отримання гранту, з них один проект виграв.

Але для того щоб навчання відбулися представники Норвезької ради у справах біженців в Україні запитують у населення Новопсковської громади: «Вам це цікаво? Ви готові прийняти участь в подібних заходах? Чи маєте свої ідеї до реалізації?»

Ми розуміємо, що не в усіх є доступ до Інтернету, тому просимо поділитися цією новиною з сусідами, яким це буде цікаво. Та повідомте про своє рішення заповнивши гугл форму за посиланням -  https://goo.gl/forms/oVYIQwToI63YSJbL2

Орієнтовна тривалість заходів, зазначають організатори становитиме близько 2 годин. Розпочнуться навчання в разі наявності 20-25 активних учасників вже у жовтні поточного року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь