Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Як отримувати прибутки від роботи домогосподарств?

Дата: 14.09.2018 13:17
Кількість переглядів: 851

Фото без описуЧи можна поратися вдома на городі, біля тварин і при цьому отримувати прибуток? Міф чи реальність? Майже кожен скаже: «Роблю це кожного дня, а прибутку не маю».

Тому Норвезька рада у справах біженців в Україні разом з Міністерством закордонних справ Норвегії готова провести ряд інформаційних сесій і консультацій з рослинництва та тваринництва.

На даних тренінгах буде проговорено такі теми: виробництво сільськогосподарської продукції, поліпшення виробництва і підвищення продуктивності, транспортування продукції, сучасні методики та рішення в сільському господарстві, законодавча база, екологічні аспекти сільськогосподарської діяльності та виробництва і багато чого іншого.

Та найприємніше, в кінці тренінгів їх учасники матимуть змогу отримати Гранти на свої проекти. Дещо подібне навчання проходило весною цього року. Його відвідало 60 людей з усього Новопсковського району, п’ять проектів від місцевих жителів Новопсковської громади було подано на отримання гранту, з них один проект виграв.

Але для того щоб навчання відбулися представники Норвезької ради у справах біженців в Україні запитують у населення Новопсковської громади: «Вам це цікаво? Ви готові прийняти участь в подібних заходах? Чи маєте свої ідеї до реалізації?»

Ми розуміємо, що не в усіх є доступ до Інтернету, тому просимо поділитися цією новиною з сусідами, яким це буде цікаво. Та повідомте про своє рішення заповнивши гугл форму за посиланням -  https://goo.gl/forms/oVYIQwToI63YSJbL2

Орієнтовна тривалість заходів, зазначають організатори становитиме близько 2 годин. Розпочнуться навчання в разі наявності 20-25 активних учасників вже у жовтні поточного року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь