Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників за новим Державним стандартом початкової освіти

Дата: 25.09.2018 09:57
Кількість переглядів: 717

Фото без описуВдділом освіти Новопсковської селищної ради організовано проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади, які у 2019-2020 навчальному  році навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової освіти.

Так, на базі  Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася  перша очна сесія для вчителів початкових класів, у рамках якої тренер Наталія Вєстє представила Державний стандарт початкової загальної освіти та його теоретичні засади. Учасники навчання опрацювали ключові аспекти проблеми: «Зміст початкової освіти у вимірі сьогодення», «Організація ефективного і безпечного середовища», «Педагогіка партнерства:сутність, основні принципи».

Фото без описуТренер інституту ЛОІППО  Наталія Столбун разом з вчителями опрацювали особливості розвитку дітей  6-7 річного віку, етапи визначення готовності дитини до школи, початок навчання у школі: вплив на емоційний стан і поведінку дитини, особливості  психічних  і пізнавальних процесів.

Тренери використали цікаві методики активізації учасників, організували інтерактивне навчання в групах, парах, сприяли розумінню  змісту запропонованих матеріалів.

По завершенню навчання  учасники тренінгу  висловили  щиру подяку  тренерам за  участь у його проведенні та організації.

Захід проведено відповідно до Концепції «Нова українська школа», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2017 року № 903-р «Про затвердження плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», наказу Міністерства освіти і науки України від 15 січня 2018 року № 34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах «Нової української школи».

Відділ освіти Новопсковської селищної радиФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь