Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопскові будують амбулаторію

Дата: 11.10.2018 15:14
Кількість переглядів: 1484

Фото без опису

У межах впровадження реформи первинної ланки медичної допомоги, яка нині триває в Україні, розпочато будівництво Новопсковської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини за адресою: вул. Українська, смт Новопсков, Новопсковський район, Луганська область. 

Підрядник - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СБК СТРОЙСЕРВІС".

Замовник - Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації.

Реалізується проект за кошти субвенції на розвиток сільської медицини   та 10-відсоткового співфінансування з бюджету Новопсковської селищної територіальної громади. На 2018 рік Новопсковською селищною радою виділено на співфінансування 921,370 тис.грн, на 2019 рік заплановано виділити 396,504 тис грн.

 

Довідка: до кінця поточного року в Луганській області планується збудувати амбулаторії - у Новопсковській ОТГ (смт.Новопсков), у Веселівській ОТГ (с.Веселе), у потенційній Старобільській ОТГ (с.Лиман), у потенційній Міловській ОТГ (смт.Мілове), у Біловодській ОТГ (смт.Біловодськ), у Чмирівській ОТГ (с.Чмирівка), у потенійній Новоайдарській ОТГ (с.Колядівка), у потенційній Попаснянській ОТГ (с.Підлісне), у потенційній Кремінській ОТГ (м.Кремінна) - 2 амбулаторії, у Троїцькій ОТГ (смт.Троїцьке).

Варто зазначити, що Луганщина потрапила до першого пулу проектів з будівництва нових амбулаторій. 310 сучасних амбулаторій будуть збудовані у сільській місцевості у 15 областях України. Це перший пул проектів, який затвердили Наказом Мінрегіону, і які реалізовуватимуться 2018 року за рахунок субвенції на розвиток сільської медицини.

До нього потрапили Луганська, Волинська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька та Черкаська області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь