Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Батьки з перевіркою "Як годують наших дітей в школах Новопсковської громади?"

Дата: 12.10.2018 16:26
Кількість переглядів: 1625

Фото без описуЗапрошуємо переглянути фоторепортаж зі шкільної їдальні Новопсковського закладу середньої освіти, зроблений нещодавно мамою двох новопсковських школярок без завчасного попередження про свій візит (є таке право в кожного з батьків). 

Своїми враженнями від побаченого Тетяна Червенко ділиться з читачами офіційного сайту Новопсковської громади:

"- Я особисто переконалася - їжа смачна, порції величезні, новий красивий посуд, всі працівники їдальні (і навіть чергові учні) у нових халатах (фартухах), на всіх головні убори!

 Нещодавні позитивні зміни відмічають, як самі працівники їдальні, так і частина учнів, що харчуюються тут. Листаючи журнал відгуків батьків, які періодично відвідують їдальню з превіркою (на жаль, це дуже рідко відбувається), спостерігається позитивна динаміка - стає більше вдячних відгуків. 

Батьки мають змогу (варто лише захотіти) на власні очі переконатися в правдивості сказаного - прийти до школи, де навчається ваша дитина, зайти в їдальню, продегустувати шкільний обід, відвідати урок. Провести бесіди з сином чи донькою про те, що напередодні обіду не слід перебивати апетит пиріжком чи цукеркою з буфету. Від цього частина учнів не зїдають свої порцію і на третину. Їжа викидається. А це праця людей,  бюджетні кошти та гроші батьків..."

Фото без опису

Довідка: У вересні відділом освіти Новопсковської селищної ради для усіх шкіл громади було придбано новий керамічний посуд, приладдя для роботи на кухні, морозильні камери, спецодяг для працівників.

Учні молодшої школи харчуються безкоштовно, за їх обіди сплачує відділ освіти з бюджету громади. Вартість обіду на одного учня становить 16 грн.  Овочі батьки не здають. Всі продукти харчування закупляються у сертифікованих точках продажу. 

Вже давно шкільні харчоблоки потребують капремонтів та придбання нового необхідного обладнання. Селищна рада спільно з відділом освіти вже сьогодні готують проекти для залучення коштів на проведення капітальних ремонтів шкільних приміщень, харчоблоків, термомедернізації усіх шкіл. 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь