Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Молодь Новопсковської громади прагне долучитися до змін

Дата: 17.10.2018 21:56
Кількість переглядів: 1203

Фото без опису17 жовтня 2018 року активні молоді жителі Новопскова та Осинове ініціювали першу зустріч. 

Енергійні, сповнені нових ідей та бажання змінювати життя навколо себе на краще учасники домовилися про таке:

Створити у фейсбуці сторінку "Молодіжна рада Новопсковської ОТГ" задля охвату більшого числа молодих людей інформацією про сучасні можливості для їх розвитку і навчання (задля оперативності вирішення організаційних питань створять відповідну групу у вайбері, обговорили одразу правила інформаційної поведінки).

Провести до 26 жовтня опитування своїх ровесників і соціальних груп (старшокласників в школах, учнів аграрного ліцею, молодих матусь з маленькими дітьми та мам з дітьми-школярами, спортсменів, підприємців) та запустити гугл-форму  для опитування потреб молоді та збору від них нових ідей.

Фото без описуПідготувати на наступну зустріч презентації щодо актуальних грантів для молоді, аби вже разом визначитися з пріорітетами і шляхами реалізації задуманого.

Підшукати в інтернеті тематичні відеоролики для залучення молоді до змін (тривалістю не більше 1 хвилини, гарної якості, і щоб суть показаного можна було вірно зрозуміти без звуку) та надіслати  селищній раді посилання на ці ролики в ютубі для показу на мультимедійному екрані в сквері Айдар.

Зібратися за тиждень - в пятницю 26 жовтня 2018 року о 16.00 годині на цьому ж місці (смт Новопсков, вул. Шкільна, 15б) та запросити до діалогу молодих поліцейських (обрали такий час аби старшокласники змогли встигнути прийти після уроків та залишився час підготуватися до традиційного походу у кіно).

Обговорили можливість відвідати навчальні тренінги для молодіжних працівників (вже перша група молодіжного активу відвідає місто Краматорськ 19-20 жовтня. І дівчата-учасниці пообіцяли одразу поділитися зі своїми новими колегами здобутими знаннями і враженнями від навчання).

Звернутися до селищної ради із пропозицією створити молодіжну раду в Новопсковській ОТГ та запевнили Новопсковського селищного голову про серйозність своїх намірів долучитися до змін в своїй громаді.

В свою чергу Вадим Гаєв запевнив учасників зустрічі в організаційній підтримці на перших етапах, запросив молодь проводити з користю свій вільний час в новоствореному "ІдеяХабі":

Фото без опису"Ми постійно наповнюємо цей простір новими зручностями для вашої креативної роботи. От сьогодні - облаштували сучасні зручні столи для вашої роботи та започатковуємо роботу буккросингу. (Відвідувачі цього простору, прочитавши вдома цікаву книгу, залишають її тут для того, щоб інша людина могла цю книгу взяти та прочитати; та у свою чергу має повторити процес). Цими днями перші книжки отримали від облпрофспілки працівників держустанов. За це Сергію Тихоновському щира вдячність.

Користуючись нагодою, долучатися до цієї ініціативи та запрошую вас  збиратися тут разом і працювати над втіленням своїх ідей. А ми вам в цьому допоможемо. Адже, хто краще від молоді може знати, чого бракує в громаді, над чим варто працювати в першу чергу аби наші студенти хотіли повернутися додому і тут працювати. Вдячний за вашу акивність і впевнений, що це вдалий початок реалізації активної молодіжної політики в нашій громаді!" 

Фото без опису

 

PS. Чи то через напрочуд теплу погоду в другій половині жовтня, чи мобільність працівників ЦНАПУ і Центру культури, дозвілля, туризму і спорту, а може через активну  молодь - існуючі велопарковки вже не вміщують всі велосипеди. Вже є потреба збільшувати кількість паркувальних місць...

Грант відповідний вже шукаємо)

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь