Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Жителі Новопскова діляться думками з приводу реалізації Бюджету участі

Дата: 29.10.2018 19:33
Кількість переглядів: 1045

Фото без описуПроекти-переможці  конкурсу Бюджету участі - 2018 в Новопсковській ОТГ, витримавши всі бюрократичні процедури, зараз втілюються в життя.

Сьогодні до селищної ради надійшли  два відгуки з фотографіями від жителів будинку №73 по вулиці Українська смт Новопсков, поблизу їх багатоквартирного будинку створено сучасне місце відпочинку.

Що варто зробити, які елементи встановити, місця їх монтажу обирали самі автори проекту. Як то було?

 

"Ми були дуже задоволені, коли отримали звістку про установку в нашому дворі дитячого майданчика. Фото без описуСпочатку його обіцяли змонтувати на початку літа, потім строки декілька разів переносились. Та ось нарешті, у жовтні місяці з’явилися ігрові споруди на радість нашій дітворі. Вони не могли дочекатися два дні, поки застигне бетон, щоб погойдатись, полазити, все обпробувати. Радості не було меж!...

Коли ми чекали монтажу обладнання, жителі нашого будинку (в основному чоловіки) своїми силами з менший  розмір майданчику для сушки білизни, перенесли забетоновані металеві стовпи, а також провели демонтаж деякого раніше установленого обладнання...

Я особливо, мешканці будинку 73 по вул. Українській висловлюємо подяку Агєєнко Віктору Миколайовичу за його вміння, наполегливість у вирішенні питання по дитячому майданчику. Він, не рахуючись з власним часом, весь період монтажу обладнання, був поруч з робітниками, вирішував різні організаційні питання, що виникали.

Тепер наші діти та онуки мають можливість відпочивати, спортивно загартовуватись на прекрасному дитячому майданчику, що поряд із домом!

Спасибі всім, хто причетний до цієї доброї справи !!!

Спасибі за цей проект!!! З повагою, Нестеренко Ніна Миколаївна – жителька буд. 73 вул. Українська"

      

Фото без опису"Від імені усіх батьків нашого будинку №73 по вулиці Українська Висловлюємо велику подяку голові Новопсковської ОТГ Вадиму Гаєву за відбудову дитячого майданчика. Тепер у наших дітей є де гратися і весело проводити час, а наше подвір’я стало затишним і сучасним. Дякуємо Вам і бажаємо щастя, наснаги і витримки, та побільше щирих дитячих посмішок".

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь