Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська ОТГ потрапила в десятку селищних ОТГ, які пройшли відбір до CANactions School for Urban Studies

Дата: 20.11.2018 16:28
Кількість переглядів: 950

Фото без описуПерший семінар "Вступ до стратегічного просторового планування" відбувся з 12 по 14 листопада в столиці України  для представників  тридцяти ОТГ зі всієї України.

 «Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад» - безкоштовна освітньо-практична програма для представників місцевого самоврядування та фахівців у сфері просторового планування, організована CANactions School for Urban Studies за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Програма спрямована на підвищення компетенцій представників громад у питаннях стратегічного просторового розвитку та сталого землекористування. Участь у програмі передбачає розробку концепції стратегічного просторового розвитку під керівництвом міжнародної команди експертів. Цей документ дозволить запланувати довгостроковий інтегрований розвиток всієї території громад, з урахуванням національного та регіонального контекстів, з акцентом на стале використання природніх ресурсів та земель.

Фото без описуВідповідаючи на просторові, економічні, екологічні та соціальні виклики, що стоять зараз перед об'єднаною громадою, концепція просторового розвитку передбачає також створення концепцій розвитку соціальної та транспортної інфраструктури, екологічного аудиту та ландшафтного плану території громад, а також розробку пілотних проектів залучення інвестицій.

 

Марина Журавльова, начальник відділу земельних ресурсів Новопсковської селищної ради: "Семінар був насичений та надзвичайно цікавий. Досвідом щодо просторового розвитку та планування в громаді з нами ділились  представники Швеції, Німеччини та Польщі. А перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк висвітлив питання земельних відносин та  ефективного використання  землі в громадах."

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь