Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська школярка ділиться враженнями про участь у саміті проактивних

Дата: 26.11.2018 14:03
Кількість переглядів: 837

Фото без описуМолодь Новопсковської ОТГ бажає змін і готова долучатися до їх створення. Все більше школярів  нашої громади відвідує мотивуючі тренінги, самостійно працює над своїм розвитком, усвідомлює, змінює...

Друкуємо відгук Дарини Бухової про участь у саміті проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.» у м. Київ та був унікальною платформою для близько 800 підлітків віком 15-18 років:

- З усіх куточків нашої країни приїхала найактивніша молодь, а міжнародний дитячий центр «Артек» в Пущі-Водиці на три дні люб’язно відкрив свої двері для нас - молодих та амбіціозних.

Увесь цей час ми не сиділи на місті і постійно отримували нові знання. Ранок починався з веселої руханки, це давало бадьорий настрій на весь день. Кожного дня на нас чекали лекції та воркшопи від провідних експертів України з освіти,бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо.

Я познайомилася з ініціативною молоддю з інших міст та сіл. Нас поділили на декілька груп, і разом ми напрацьовували програму нульової смертності дітей на дорогах України. Як на мене, це дуже важлива та болюча тема, яку не можна обходити стороною. Але це лише маленька частинка з того, що ми робили протягом трьох днів.

Фото без описуЦе було неймовірно круто! Я пережила безліч емоцій на Саміті, поринула з головою у нові знання та навички. Як би мені випала нагода, я б з радістю поїхала знову!

Дарина Бухова

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь