Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Жодного рішення без молоді для молоді!

Дата: 30.11.2018 17:55
Кількість переглядів: 769

Фото без опису"Вчора мала змогу разом з дівчатами з нашої громади відвідати цікавий захід -  дискусійний клуб  «Молодіжна  політика в об’єднаних територіальних громадах.

До селища Чмирівка  Старобільского району  нас, як представників молоді Новопсковської ОТГ, запросили представники ЛВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування».

У дискусійному клубі  взяли участь представники Управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганського обласного молодіжного центру, Агенції регіонального розвитку Луганської області, а також близько 20 активістів з трьох ОТГ – нашої Новопсковської, Чмирівської та Білокуракинської.

Ми з молоддю обмінялися досвідом активізації молоді, поділилися своїми планами на майбутнє, з професійними консультантами обговорили положення про створення та структурування  молодіжної ради, як консультативно-дорадчого органу в ОТГ. 

Також з  боку представників  Луганського обласного молодіжного центру  та  Агенції регіонального розвитку Луганської області  було надано детальну інформаційну підтримку щодо участі у різноманітних конкурсах проектів, обговорено основні засади співпраці з місцевою владою та окреслено подальший план роботи у сфері молодіжної політики.

 Дуже приємно, що сьогодні в Новопсковській ОТГ працюють над залученням молоді  до прийняття управлінських рішень та надання нам, молодим жителям громади, можливості повірити і впевнитися, що спільними зусиллями та рішучими діями ми можемо йти до змін на краще. Адже не дарма  весь захід пройшов із емоційними висловами «Не робіть за нас без нас!» та «Жодного рішення без молоді для молоді!"

 

Вєста Бохно, жителька Новопскова, студентка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь