Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Всебічний розвиток дошкільнят - процес важливий

Дата: 17.12.2018 09:36
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису

    14 грудня 2018 року на базі ДНЗ «Теремок» Новопсковської селищної ради  проведено семінар вихователів  закладів дошкільної освіти  на тему: «Інтеграція  наукових знань і професійного досвіду в розкритті індивідуальних особливостей дітей раннього та молодшого дошкільного віку».

Педагоги ознайомились з досвідом роботи дошкільного навчального закладу щодо оновлення розвивального середовища у відповідності до життєдіяльності дошкільників. Дізнались також про те, що неодмінною умовою побудови розвиваючого середовища є опора на особистісно-орієнтовану модель взаємодії між дітьми та дорослими. Середовище, що оточує дітей у дошкільному закладі, повинно забезпечувати безпеку їхнього життя, сприяти зміцненню здоров'я і загартовуванню організму кожного з них.

«Старший вихователь» садочка, Наталя Недогонова, розповіла також про проблеми адаптації дітей дошкільного віку до умов ДНЗ, підвищення психологічної компетентності з проблеми виховання і взаємодії з дітьми раннього віку; розглянули з вихователями сучасні принципи інтеграції, які відображаються в педагогічному аспекті діяльності дитячого садка.

       Підсумки семінару підвели завідувач закладу дошкільної освіти Яна Зайцева та методист методичного кабінету відділу освіти Наталія Ковальова, які зазначили, що інтеграція-це необхідна умова переходу дошкільного навчального закладу на новий рівень його розвитку, осучаснення освітнього процесу та забезпечення більш якісної дошкільної  освіти вихованців. І в такий період постійних нововведень, реформ в освіті педагогічний колектив громади працює творчо і на результат – дитину і її всебічний розвиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь