Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Всебічний розвиток дошкільнят - процес важливий

Дата: 17.12.2018 09:36
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису

    14 грудня 2018 року на базі ДНЗ «Теремок» Новопсковської селищної ради  проведено семінар вихователів  закладів дошкільної освіти  на тему: «Інтеграція  наукових знань і професійного досвіду в розкритті індивідуальних особливостей дітей раннього та молодшого дошкільного віку».

Педагоги ознайомились з досвідом роботи дошкільного навчального закладу щодо оновлення розвивального середовища у відповідності до життєдіяльності дошкільників. Дізнались також про те, що неодмінною умовою побудови розвиваючого середовища є опора на особистісно-орієнтовану модель взаємодії між дітьми та дорослими. Середовище, що оточує дітей у дошкільному закладі, повинно забезпечувати безпеку їхнього життя, сприяти зміцненню здоров'я і загартовуванню організму кожного з них.

«Старший вихователь» садочка, Наталя Недогонова, розповіла також про проблеми адаптації дітей дошкільного віку до умов ДНЗ, підвищення психологічної компетентності з проблеми виховання і взаємодії з дітьми раннього віку; розглянули з вихователями сучасні принципи інтеграції, які відображаються в педагогічному аспекті діяльності дитячого садка.

       Підсумки семінару підвели завідувач закладу дошкільної освіти Яна Зайцева та методист методичного кабінету відділу освіти Наталія Ковальова, які зазначили, що інтеграція-це необхідна умова переходу дошкільного навчального закладу на новий рівень його розвитку, осучаснення освітнього процесу та забезпечення більш якісної дошкільної  освіти вихованців. І в такий період постійних нововведень, реформ в освіті педагогічний колектив громади працює творчо і на результат – дитину і її всебічний розвиток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь