Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відтепер першачків нашої громади навчатимуть мистецтву по-новому

Дата: 17.12.2018 15:05
Кількість переглядів: 679

     Відповідно до розпорядження  Кабінету Міністрів України  від 17.01.2018 р. № 17 «Про додаткові заходи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2018 році» та наказу МОН  України від 15.01.2018 № 34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи», наказу відділу освіти Новопсковської  селищної ради, на базі Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів 15 грудня 2018 року відбувся останній день навчання вчителів-предметників мистецтв, які навчають і будуть навчати учнів перших класів.

           Педагоги шкіл розглянули ряд питань: сутність музичної лінії на уроках «Мистецтва», єдність музики, слова, танцювального руху через інтегратор-ритм, інтегрований підхід до художнього виховання дітей. Познайомились з різноманітними методами музичного виховання. Вчителі вчились слухати і відтворювати на основі музичних творів: ритм і пульс. Переглянули  етапи розвитку музично-ритмічних здібностей дітей - це і вправи на розвиток чіткої дикції, на розвиток артикуляційного апарату та багато інших.

            За час навчання методистом Луганського ОІППО Валентиною Мартиновою були проведені різні інтерактивні лекції, вчителями виконувались практичні і тренінгові завдання, обговорювались питання, що стосувались сучасних тенденцій розвитку мистецької освіти в початковій школі та проведення навчальних занять щодо підготовки педагогічних працівників предметів художньо-естетичного циклу закладів загальної середньої.

             За результатами підвищення кваліфікації педагоги презентували  та захищали власні моделі уроків інтегрованого курсу «Мистецтво» для учнів 1-х класів та отримали сертифікати, які засвідчують готовність вчителів до викладання мистецьких дисциплін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь