Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відтепер першачків нашої громади навчатимуть мистецтву по-новому

Дата: 17.12.2018 15:05
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

     Відповідно до розпорядження  Кабінету Міністрів України  від 17.01.2018 р. № 17 «Про додаткові заходи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2018 році» та наказу МОН  України від 15.01.2018 № 34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи», наказу відділу освіти Новопсковської  селищної ради, на базі Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів 15 грудня 2018 року відбувся останній день навчання вчителів-предметників мистецтв, які навчають і будуть навчати учнів перших класів.

           Педагоги шкіл розглянули ряд питань: сутність музичної лінії на уроках «Мистецтва», єдність музики, слова, танцювального руху через інтегратор-ритм, інтегрований підхід до художнього виховання дітей. Познайомились з різноманітними методами музичного виховання. Вчителі вчились слухати і відтворювати на основі музичних творів: ритм і пульс. Переглянули  етапи розвитку музично-ритмічних здібностей дітей - це і вправи на розвиток чіткої дикції, на розвиток артикуляційного апарату та багато інших.

            За час навчання методистом Луганського ОІППО Валентиною Мартиновою були проведені різні інтерактивні лекції, вчителями виконувались практичні і тренінгові завдання, обговорювались питання, що стосувались сучасних тенденцій розвитку мистецької освіти в початковій школі та проведення навчальних занять щодо підготовки педагогічних працівників предметів художньо-естетичного циклу закладів загальної середньої.

             За результатами підвищення кваліфікації педагоги презентували  та захищали власні моделі уроків інтегрованого курсу «Мистецтво» для учнів 1-х класів та отримали сертифікати, які засвідчують готовність вчителів до викладання мистецьких дисциплін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь