Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ПРО ОСОБЛИВОСТІ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО У 2019 РОЦІ

Дата: 19.12.2018 16:00
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Абітурієнти, які перед основною сесією хочуть перевірити себе, мають зареєструватися на пробне ЗНО у січні, а пройде воно у березні.

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 23 березня.

Як зареєструватися?

Реєстрація для мешканців Донецької та Луганської областей триватиме з 8 по 31 січня 2019 року. Для цього треба зайти на сайт Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти (https://prob.test.dn.ua/), знайти вкладку "Реєстрація на пробне ЗНО", заповнити на сайті реєстраційну форму, сформувати та відправити електронну заяву. Тоді учасник отримує логін та код доступу до своєї інформаційної сторінки, з якої слід роздрукувати квитанцію для оплати.

 Квитанцію належить оплатити впродовж семи робочих днів у будь-якому відділенні банку, щонайпізніше — до 5 лютого. Коли платіж буде зараховано, на сторінці заява змінить статус на "оплачено", що автоматично означатиме факт підтвердження реєстрації.

Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Вартість одного пробного тесту у 2019 році складає 139 гривень.

Якими мовами можна складати пробне тестування?
Українською, а також польською, російською, угорською, румунською, молдовською та кримськотатарською. Потребу в робочому зошиті іншою мовою треба вказати під час реєстрації. Також особам, які потребують особливих умов проходження пробного ЗНО, під час реєстрації треба підтвердити це скан-копією медичної довідки.

Коли абітурієнти зможуть довідатись результати пробного ЗНО?
Ті, хто введуть свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, довідаються результати тестування з української мови і літератури до 22 березня, з інших предметів — до 29 березня.

                           

                             Донецькій регіональний центр оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь