Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Для гармонійного та різнобічного розвитку першокласників

Дата: 10.01.2019 16:58
Кількість переглядів: 654

Фото без опису10 січня 2019 року, вчителі та учні 1-х класів Новопсковського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів отримали нові дидактичні матеріали для навчання в умовах НУШ.

Тепер нашим першокласникам буде значно цікавіше та легше навчатися, а вчителям – навчати їх наглядно та доступно. Всі ці матеріали яскраві та змістовні. Вони допоможуть урізноманітнити навчальний процес, сприятимуть розвитку логічного мислення, творчої уяви, самостійності, формуванню особистості школярів.

 Ми отримали чудовий демонстраційний, роздатковий та ігровий матеріал для проведення уроків української мови, математики, англійської мови, інтегрованого курсу «Я досліджую світ», для проведення виховних заходів та дитячих свят.

   На уроках математики за допомогою яскравих карток «Все для лічби», «Рахуємо в межах 20» та лічильного матеріалу діти не тільки навчаться складати приклади і задачі, а й розвивати уяву. Набори навчальних карток з малюнками «Читаємо по буквах, складах, речення» сприятимуть покращенню вміння читати, кращому запам`ятовуванню, розумінню змісту прочитаного, розвитку зв`язного мовлення. На уроках іноземної мови стануть у пригоді набори навчальних карток з англійської мови за 6 рівнями, які допоможуть не тільки вивчити назви предметів а й запам`ятати його візуальний образ; це цікаві завдання, веселі малюнки, які допоможуть перетворити процес навчання у захопливу гру. Для вивчення інтегрованого курсу «Я досліджую світ» надійшли демонстраційні матеріали з серії «Розповімо дітям », «Тварини та рослини Червоної книги України», набори фотоілюстрацій «Моя Україна», «Моя домівка», «Тварини та рослини України». Дозволять розширити та збагатити тематичні тижні отримані лепбуки: «Правила дорожнього руху», «Пожежна безпека», «Моя Україна», «Зима».

  Для проведення виховних заходів є цілий цикл матеріалів з попередження дитячого травматизму, що містить тематичні малюнки, інструктажі, пам`ятки, загадки та вірші; для проведення дитячих світ, виставок, інсценувань та конкурсів – набори різноманітних прикрас та наголовників.

  Отримали поповнення і ігрові зони в кімнатах першокласників – різноманітні лото, головоломки, доміно, дидактичні ігри.

 Змістовне наповнення одержаних дидактичних матеріалів сприятиме гармонійному та різнобічному розвитку першокласників, а також допоможе удосконалити методику навчання. Крім того, отримані дидактичні матеріали полегшать та урізноманітнять підготовку вчителів до навчального процесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь