Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо бізнес до діалогу

Дата: 14.01.2019 10:43
Кількість переглядів: 576

Шановні підприємці Новопсковської ОТГ, запрошуємо вас прийти на робочу зустріч з представниками влади. 

Захід відбудеться у форматі діалогу 16 січня 2019 року о 14-00 годині за адресою: смт Новопсков, вул. Шкільна, 15б, в КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новопсковської селищної ради».

 

Учасники:

Вадим Гаєв - Новопсковський селищниий голова;

Юрій Ковтун - начальник Новопсковського відділу поліції ГУНП в Луганській області, полковник поліції; 

Юлія Тищенко - начальник Новопсковського відділення Старобільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Луганській області;

Наталія Хворостян - директор Новопсковського районного центру зайнятості.

 

Мета зустрічі - налагодження партнерських стосунків та кращого взаєморозуміння між бізнесом та владою, як важливої передумови створення сприятливого бізнес-середовища та покращення якості бізнес-процесів.

 

 

Про що буде йти мова?

Про деякі зміни в податковому законодавстві на 2019 рік розповість начальник Новопсковського відділення Старобільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Луганській області Юлією Тищенко.

Про порядок компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску при працевлаштуванні безробітних та компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб  - директор Новопсковського районного центру зайнятості Наталія Хворостян.

Про Програму розвитку конкурентоспроможності мікро-, малого та середнього підприємництва в Новопсковській селищній територіальній громаді на 2018-2020 роки - начальник відділу економіки селищної ради Ольга Онищенко.

Про вплив надходжень від підприємницької діяльності до бюджету громади на її фінансову спроможність - начальник бюджетного відділу селищної ради Світлана Корж.

Про благоустрій та пайову участь - начальник відділу будівництва, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради Віктор Верховод.

 

Основним пріоритетом у роботі органів влади на сьогоднішній день залишається створення цілісної та ефективної системи підтримки малого і середнього бізнесу, формування сприятливих умов для його сталого подальшого розвитку, з метою зростання зайнятості, наповнення дохідної частини бюджету громади та покращення добробуту населення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь